Wena - opinia (1) Super! Można zrobić zakupy z pupilem! Polecam! Wena Pola - opinia (1) Sprawnie i szybko jak zawsze. Polecam! Pola Magda - opinia (1) Transakcja przebiegla bezproblemowo, dostawa byla tego samego dnia. Polecam. Magda
Kasia - opinia (1) Bardzo sprawna, niezawodna obsluga. Od pięciu lat korzystam i zawsze jestem z... Kasia Marta - opinia (1) Jeśli chodzi asortyment, to na pewno najlepszy sklep z Gdańsku - jeśli chodzi... Marta Klient - opinia (1) Dobry sklep. Duży wybór produktów. Miła i fachowa obsługa. Szybko dostarczają... Klient Marek - opinia (1) Miła atmosfera i fachowa obsługa. Marek Rewelacja (1) Polecam! Błyskawiczna dostawa, duży asortyment! Agnieszka Rzetelność i zaufanie (1) Niezwykła uprzejmość, uczynność i niezawodność panów dostarczających karmę. Hanna polecam (1) jeden z lepszych małych sklepów zoologicznych w Trójmieście. przemiły... utw cudownie (1) zamówienia na terenie trójmasta i chyba okolic realizowane tego samego dnia.... hana Beata - opinia (1) Jak zwykle jestem mega zadowolona z szybkości dostawy. Beata Polecam (1) Korzystam notorycznie, każdemu polecam, miła obsługa i bardzo dobry kontakt. Marcin Świetna obsługa (1) Szybko, sprawnie, w przystępnej cenie. Przed wizytą kuriera kontakt i... MJ Karma Brit (1) Jestem bardzo zadowolona z transakcji! Zamówiłam o 12:30 a przesyłkę dostałam... Beti Ania - opinia (1) Polecam!!! Mega szybka dostawa !!! Ania Mój sklep na 6 (1) Rewelacyjna obsługa, ogromna wiedza na temat zwierząt! Mój sklep zoologiczny... Kamil Magda - opinia (1) Sklep niezawodny i najlepszy na świecie ;-) A przynajmniej w Trójmieście.... Magda super sklep (2) Moim zdaniem najlepszy sklep zoologiczny w jakim do tej pory byłem. Szeroki... Janusz To moje odkrycie roku (1) Wstąpiłam przypadkiem. Tak miłej i kompetentnej obsługi, tak bogatego... Sylwia