Najlepszy wybór (1) Cudowni właściciele, cudowne miejsce! Co najważniejsze osoby, które znają się... Tetra Polecam właścicielom gryzonii! (1) Bardzo duży wybór jeżeli chodzi o siano, ceny są mega przystępne. Podobnie z... Alicja Mój numer 1 w Trójmieście! (1) Dostawa zawsze tego samego dnia, kurierzy przesympatyczni, zawsze dzwonią,... Magda
Najlepszy w Trójmieście! (1) Pupilmarket, to nie tylko sklep zoologiczny... znalazłam tutaj fachową pomoc... Paulina Naprawdę szybko, dobra obsługa klienta (1) Ceny umiarkowane. Da się taniej, ale nie tak szybko. Oferta porządna. Polecam! Kociara Super sprzedawca (1) Dobre ceny, szybka dostawa, polecam Michał Super firma (1) Bardzo dobra i rzetelna firma, zamówienia przyjezdzaja błyskawicznie tego... Łukasz . - opinia (1) Super sklep i polecam z całego serca . Super sklep :) (1) Super sklep, bardzo polecam :)) Zosia Szybkie zamówienie (1) Szybka dostawa, przystępne ceny. zawsze wszystko było ok, ale ostatnio... Klaudia Najlepszy sklep w Gdańsku (1) Oceniamy na 6!!! Za przemiłą obsługę- Panią w blond wlosach która jest zawsze... Zadowoleni - opinia (1) Robię tam zakupy od zawsze i zawsze jestem zadowolona Mirella - opinia (1) Ogólnie sklep ok, ale obsługa odbiorów osobistych mnie zraziła. Może w ogóle... Mirella Anna - opinia (1) Świetna obsługa, zamówienie zawsze jest realizowane bardzo szybko. Usługa... Anna Zooexpres (1) Super sklep i dostawa Ania Profesjonalizm (1) Dostawa w ten sam dzień, szok. Ceny ok, profesjonalna obsługa. Duży... Ewa Norbert - opinia (1) Serdecznie polecam. Wszystko na najwyższym poziomie. :) Norbert sklep rewelacja (1) Jestem bardzo miło zaskoczona całością. Sklep jest bardzo ładny, do tego... Ala - opinia (1) Super sklep, miła obsługa, dużo terrarystyki. Polecam całym serduszkiem Obroża Foresto (1) obroża zakupiona o godz. 11 kurier dostarczył godz. 17 do domu super... Mirosław