Polecam!!! (1) Zawsze na czas, bez problemów, z dostawą pod drzwi. Gorąco polecam! Kasia na 5+ (1) Jak zwykle super, polecamy Jackrussellteam Błyskawiczna dostawa (2) Bardzo polecam, szczególnie dla mieszkańców Trójmiasta i okolic. Naprawdę... Waldemar
polecam (1) rzeczowa i profesjonalna obsługa, miły personel zawsze chętny aby pomóc i... aneks spaniel (1) profesjonalnie, szybko tanio Tomek Korzystałam, korzystam i będę korzystać! Super sklep! (1) Jak w tytule, nic do zarzucenia, asortyment bogaty, ceny przystępne, obsługa... Aga profesjonalnie (1) Mega szybko, profesjonalnie. Zamawiałem pierwszy raz i jestem bardzo... okkrystek Super sklep (1) Korzystam głównie przez opcję kuriera w Trójmieście, która jest świetna -... Sara Polecam (1) Korzystam już ponad pół roku i polecam Beata Zooexpress (1) Polecam zdecydowanie. Wszystko super, obsługa przyjazna, kompetentna i... Magdalena uwaga na rośliny akwariowe (1) kupiona roślina do akwarium okazała się zwykłą rośliną doniczkową która po... zenon Polecam (1) Zdecydowanie polecam, korzystamy już kilka lat i nigdy nie było żadnych... Agnieszka Polecam (1) Polecam, dobry kontakt , ekspresowa dostawa . Lidia Rewelacja (1) Zawsze zamawiam karmy i akcesoria dla moich psów wlasnie w zoo express i... Szczęśliwe dwa husky Opinia o zooexpress (1) Jestem bardzo zadowolona z jakosci uslug zooexpres.pl Justyna Super sklep, ratuje życie! (1) Polecam sklep wszystkim zapominalskim i w nagłych przypadkach. Realizacja... Matiet Polecam serdecznie (1) Szybko,punktualnie, zawsze telefon przed dostawą z godziną przyjazdu dostawa... Ewa J Bardzo dobry lokalny sklep (1) Regularnie kupujemy w Zooexpress karmę, żwirek i akcesoria naszym kotom.... Joanna jak zwykle, zadowolona z zakupów (1) towar jest, transakcja sprawna, w tym samym dniu dostawa pod drzwi, nic... Ola Bardzo przyjazny sklep. Super sprzedawca. (1) Jestem klientem "Zooexpresu" od bardzo wielu lat i uważam, że jest to... Anna