Super (1) Jeden z lepszych zoologików w Trójmieście Tt Ania - opinia (1) Polecam, super opcja z dostawą tego samego dnia :) Ania Polecam (1) Bardzo fajny sklep zoologiczny, asortyment rozbudowany a ceny przystępne Joanna
Szybko i tsnio (1) Czasem ratują życie, jak się zapomniało wcześniej zamówić, bo wysyłka jest... Retnah Extra wykonanie ! (1) Jestem zachwycona produktami tej firmy. Bardzo dobre materiały i te... Zuza świetny sklep zoologiczny (1) duży wybór karm dla psów i kotów, dobre ceny, błyskawiczna dostawa Beata najlepszy sklep (1) od wielu lat zamawiam ,cały czas pełen profesjonalizm i przemiła obsługa :) Patrycja Nie polecam (1) co za bałagan, nie wiem co tam się dzieje ale po zmianie obsady sklep schodzi... Katarzyna Zoo Strefa nie polecam (1) Obsługa tragedia pracują tam chyba za karę pani za ladą zajęta rozmową przez... Klient zadowolona (1) Karma zawsze tego samego dnia lub na drugi dzień dowożona przez miłych... Gosia Jestem po wrażeniem. (1) Pierwszy sklep który nie odrzuca zapachem. Jest czysto, jest miło. Można... AnnaM Super sklep! (1) Najciekawsze miejsce dla psów i kotów na mapie trójmiasta :) Przemiła i... Ola Akwarium w klasie równa się jak w bajce!!! (1) Pod kierunkiem Państwa Żagan rodziców Amelki z zamiłowania akwarystów, oraz... Patrycja Werra Nie polecam Zoo Strefa (1) Zoo Strefa personel chamski pani na kasie siedzi tam chyba za karę nie polecam Rafał Polecam (1) Korzystamy regularnie. Zawsze kompletne zamówienie dostarczone tego samego... Aleksandra Świetny butik zoologiczny (1) Byłem w pierwszy dzień po otwarciu, piękne wnętrze i ciekawe towary, których... Piotr sklep godny polecenia (1) polecam.towar zgodny z zamówieniem, przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie MAG Najlepszy sklep z dowozem (1) Zamawiam rano, po południu już jest u mnie. Doręczyciel zawsze dzwoni, zawsze... Gameta Świetny sklep! (1) Korzystam z niego już bardzo długo. Zawsze jestem zadowolona. Niby mały... Klientka Rewelacyjna obsługa (1) Polecam, robię zakupy. Jestem zadowolona z obsługi i cen. Najniższe ceny w... Hania