Polecam (1) Polecam, dobry kontakt , ekspresowa dostawa . Lidia Rewelacja (1) Zawsze zamawiam karmy i akcesoria dla moich psów wlasnie w zoo express i... Szczęśliwe dwa husky Opinia o zooexpress (1) Jestem bardzo zadowolona z jakosci uslug zooexpres.pl Justyna
Super sklep, ratuje życie! (1) Polecam sklep wszystkim zapominalskim i w nagłych przypadkach. Realizacja... Matiet Polecam serdecznie (1) Szybko,punktualnie, zawsze telefon przed dostawą z godziną przyjazdu dostawa... Ewa J Bardzo dobry lokalny sklep (1) Regularnie kupujemy w Zooexpress karmę, żwirek i akcesoria naszym kotom.... Joanna jak zwykle, zadowolona z zakupów (1) towar jest, transakcja sprawna, w tym samym dniu dostawa pod drzwi, nic... Ola Bardzo przyjazny sklep. Super sprzedawca. (1) Jestem klientem "Zooexpresu" od bardzo wielu lat i uważam, że jest to... Anna Polecam zakupy w zooexpress! (1) Od kilku lat robię zakupy w sklepie zooexpress i jestem bardzo zadowolona.... Magda Super (1) Jeden z lepszych zoologików w Trójmieście Tt Ania - opinia (1) Polecam, super opcja z dostawą tego samego dnia :) Ania Polecam (1) Bardzo fajny sklep zoologiczny, asortyment rozbudowany a ceny przystępne Joanna Szybko i tsnio (1) Czasem ratują życie, jak się zapomniało wcześniej zamówić, bo wysyłka jest... Retnah Extra wykonanie ! (1) Jestem zachwycona produktami tej firmy. Bardzo dobre materiały i te... Zuza świetny sklep zoologiczny (1) duży wybór karm dla psów i kotów, dobre ceny, błyskawiczna dostawa Beata najlepszy sklep (1) od wielu lat zamawiam ,cały czas pełen profesjonalizm i przemiła obsługa :) Patrycja Nie polecam (1) co za bałagan, nie wiem co tam się dzieje ale po zmianie obsady sklep schodzi... Katarzyna Zoo Strefa nie polecam (1) Obsługa tragedia pracują tam chyba za karę pani za ladą zajęta rozmową przez... Klient zadowolona (1) Karma zawsze tego samego dnia lub na drugi dzień dowożona przez miłych... Gosia Jestem po wrażeniem. (1) Pierwszy sklep który nie odrzuca zapachem. Jest czysto, jest miło. Można... AnnaM