Rewelacyjna obsługa (1) Polecam, robię zakupy. Jestem zadowolona z obsługi i cen. Najniższe ceny w... Hania świetnie zaopatrzony sklep (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Możliwość zamówienia produktów, których... MAGDA Pełny profesjonalizm (1) Karmę w Zooexpress zamawiam od wielu lat , z miesięczną częstotliwością.Jak... Misiek
polecam (1) profesjonalnie,szybko,milo,tanio jasia opinia o sklepie (1) Super sklep ! indywidualne podejście do klienta. Będę korzystać, dagmara dybicka zooexpress (1) zawsze dobrze, zawsze kompletnie , zawsze na czas. serdecznie polecam. mik290803 Najlepszy sklep zoologiczny (1) Kupuję w tym sklepie od 7 lat. Czasami próbowałam zmienić sklep ale ten... Hania Zdecydowanie polecam! (1) Zamówienie złożone w niedzielę, w poniedziałek wieczorem kurier zawitał z... Damian Sklep godny polecenia! (1) Bardzo miła obsługa, coraz szerszy asortyment, ceny naprawdę konkurencyjne.... Elissa_ Szukajcie, a znajdziecie (1) Uff1 Nareszcie znalazłem sklep, w którym mogłem zaopatrzyć się w karmę jakiej... Waldi Ulubione miejsce (1) Bardzo lubimy z Mamą pupilmarket. Właściciele niezwykle pomocni i znający się... Paulina Pełen profesjonalizm i wielka pasja (1) Świetny sklep , właściciele z wielką wiedzą i pasją ,właściwi ludzie na... Iza Wajs Zadowolona (1) Sklep oceniam bardzo dobrze. Miła obsługa, zamówienie dostarczone jeszcze... Agnieszka Polecam (1) Super szybka dostawa prosto po drzwi ,prosty i duży wybór.Szczerze polecam. Scoobi Polecam (1) Zamawiam karmę od 7 lat, polecam bardzo. Wszytsko dobrze jest zorganizowane!... Olga Polecam! (1) Fajny, dobrze zaopatrzony sklep z w miarę przyzwoitymi cenami:) Paulina Najszybszy i najlepszy sklep zoologiczny polecam (1) Uwielbiam ten sklep ze względu na bardzo szybką dostawę i niskie ceny odkąd... Kaja super (1) naprawdę wszystko super, polecam ANNA Nie polecam (1) Syf na sklepie Klient Wspaniały sklep dla zwierzątek. (1) Jestem zaskoczona szybkością dostawy ! Kurier bardzo miły, powiadamia... Barbara Ratułowska