Super sklep! (1) Najciekawsze miejsce dla psów i kotów na mapie trójmiasta :) Przemiła i... Ola Akwarium w klasie równa się jak w bajce!!! (1) Pod kierunkiem Państwa Żagan rodziców Amelki z zamiłowania akwarystów, oraz... Patrycja Werra Nie polecam Zoo Strefa (1) Zoo Strefa personel chamski pani na kasie siedzi tam chyba za karę nie polecam Rafał
Polecam (1) Korzystamy regularnie. Zawsze kompletne zamówienie dostarczone tego samego... Aleksandra Świetny butik zoologiczny (1) Byłem w pierwszy dzień po otwarciu, piękne wnętrze i ciekawe towary, których... Piotr sklep godny polecenia (1) polecam.towar zgodny z zamówieniem, przesyłka dostarczona w ekspresowym tempie MAG Najlepszy sklep z dowozem (1) Zamawiam rano, po południu już jest u mnie. Doręczyciel zawsze dzwoni, zawsze... Gameta Świetny sklep! (1) Korzystam z niego już bardzo długo. Zawsze jestem zadowolona. Niby mały... Klientka Rewelacyjna obsługa (1) Polecam, robię zakupy. Jestem zadowolona z obsługi i cen. Najniższe ceny w... Hania świetnie zaopatrzony sklep (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Możliwość zamówienia produktów, których... MAGDA Pełny profesjonalizm (1) Karmę w Zooexpress zamawiam od wielu lat , z miesięczną częstotliwością.Jak... Misiek polecam (1) profesjonalnie,szybko,milo,tanio jasia opinia o sklepie (1) Super sklep ! indywidualne podejście do klienta. Będę korzystać, dagmara dybicka zooexpress (1) zawsze dobrze, zawsze kompletnie , zawsze na czas. serdecznie polecam. mik290803 Najlepszy sklep zoologiczny (1) Kupuję w tym sklepie od 7 lat. Czasami próbowałam zmienić sklep ale ten... Hania Zdecydowanie polecam! (1) Zamówienie złożone w niedzielę, w poniedziałek wieczorem kurier zawitał z... Damian Sklep godny polecenia! (1) Bardzo miła obsługa, coraz szerszy asortyment, ceny naprawdę konkurencyjne.... Elissa_ Szukajcie, a znajdziecie (1) Uff1 Nareszcie znalazłem sklep, w którym mogłem zaopatrzyć się w karmę jakiej... Waldi Ulubione miejsce (1) Bardzo lubimy z Mamą pupilmarket. Właściciele niezwykle pomocni i znający się... Paulina Pełen profesjonalizm i wielka pasja (1) Świetny sklep , właściciele z wielką wiedzą i pasją ,właściwi ludzie na... Iza Wajs