Brawo!!! (1) Naprawde nie wiem od czego i od kogo zaczac.... wszystkie Panie pracujace w... Jola super obsługa (1) Wszystko zgodnie z opisem produktu i ofertą sklepu. Spory wybór i ceny... Kociul Doskonały sklep (1) Dobry towar, szybka dostawa. Polecam Aldona
Pozytyw (1) Szybko i sprawnie. Towar zamówiony w dniu wolnym na drugi dzień był... An Szczerze polecam (1) Bogata oferta, ceny przystępne, a w dodatku dogodne godziny dostawy. Sylwia Szybka dostawa (1) Naprawdę szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt. mateusz Serdeccznie polecam (1) Od 10 miesięcy korzystam z usług zooexpress. Dostawa zawsze sprawnie, jeśli... Anna Prawdziwy express (1) Zamawiając towar rano rzeczywiście już popołudniu dostawa jest u nas. Przy 3... Natalia Zawiodłam się na tym sklepie i to bardzo (3) Niestety zawiodłam się na tym sklepie i to bardzo! Na początku ceny były dość... Basia Najlepszy sklep zoologiczny w Trójmieście (1) Po prostu rewelacja! Na reszcie znaleźliśmy sklep w którym otrzymaliśmy... Kasia i Tomek Polecam (1) Szybka dostawa, mila obsluga, Magda Tanio! (1) Próżno szukać takich cen u konkurencji, dużo taniej niż w markecie :) Max najlepszy sklep (1) polecam dostawa zawsze na czas , duży wybór stefek Polecam (1) Super obsługa, wszystko OK, udane zakupy Adam Mały sklep (1) Mały sklep wielki wybór, najprościej jak można podsumować to miejsce. Klaudia Obsługa pozostawia wiele do życzenia (3) Obsługa w tym sklepie jest tragiczna, nie pomocna a przy tym bardzo opryskliwa. Dorota super (1) super miła obsługa, wieloraki asortyment, wszystko OK, polecam Andrzej fajny sklep (1) od dłuższego czasu kupuję w sklepie karmę weterynaryjną dla kota, dobre ceny... Ala Zaufany sklep zoologiczny (1) Korzystam z usług zooexpres (sklepu online) od dwóch lat regularnie i jestem... Agata Polecam (1) Byłem dzisiaj po zakup roślin i pokarmu do oczka wodnego,interesował mnie... Adam