wszystko ok (1) bez zarzutu !! Można zamawiać śmiało....... nuczka dostawa naprawdę expressowa (1) Mimo długiego weekendu majowego - dostawa na terenie Trójmiasta błyskawiczna.... Beata Serdecznie polecam (1) Na stronę pupilmarket.pl trafiłam przez przypadek. Szukałam próbek smaków... Zosia
Bardzo dobry i niezawodny sklep (1) Korzystam tylko z tego sklepu i za każdym razem bardzo profesjonalnie. Polecam. Andrzej super sklep zoologiczny (1) Byłem pierwszy raz w Zoo Lali. Obsługiwała mnie młoda osoba (bardzo... miodek Zakupy (1) Jak zawsze wszystko na 100% napewno nie raz będę tu kupował Arek POLECAM (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Naturalne super jakości gryzaki i karmy i... Kinga Bardzo polecam (1) jw. nie mam nic do zarzucenia, ceny dobre, asortyment też, plus za... ma7euszzz Warto odwiedzić (1) Polecam sklep, duży asortyment. Miła i pomocna obsługa. Mariusz polecam :-) (1) Bardzo dobry sklep, na terenie Trójmiasta dostawa w ten sam dzień, spokojnie... ANNA Polecam sklep ZOOEXPRES (1) Tak jak obiecują, dostawa EXPRESOWA i bez stania w korkach :))) Janusz Sklep na medal (1) Polecam wszystkim sklep ZooExperss.pl. Od kilku lat robię w nim zakupy.... Hanna Polecam (1) Polecam profesjonalna i bardzo szybka obsługa :) Rewelacja! Od lat bez zmian. Wilka Polecam (1) To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Duży wybór... Ania Opinia (1) Miło zamawiać w solidnej firmie. Najważniejsze, dostawa Kurierem Trojmiasto,... Anna bez zastzreżeń (1) realizacja niezwykle szybka i profesjonalna polecam. Monika Nr 1 w Trojmiescie (1) Znalazłem przez przypadek w porownywarce. Ceny zbliżone do najlepszych,... Mario zakupy internetowe (1) szybko, sprawnie - przesyłkę otrzymuję tego samego dnia Krystyna Polecam (2) Bardzo fajny sklep, duży wybór ryb, roślin i sprzęt w super cenach.Jak dla... Ania Świnki morskie ładne zadbane (1) Polecam zakup świnki morskiej w tym sklepie. Fachowe doradztwo, bogaty... Monika Kulesia