Sklepik (1) Jeden z lepszych sklepów w okolicy. Dużo tańszy niż ten w Witawie. Krysia Ekspresowa dostawa (1) Dostawa towaru w dniu zamówienia, naprawdę ekspresowo. Polecam Joanna Fajny sklepik (1) Dużo miejsca nie ma, jednak towaru od groma, nie wiem jak te Panie tam to... Błażej
Sprawnie, szybko, terminowo (1) Przede wszystkim szybka i terminowa realizacja. Ceny też niezłe. Kolejny... stan Sklep z dużym wyborem ryb (1) szukałam po całym trójmieście sklepu w którym mogę obejrzeć dużo ciekawych... Ania wszystko ok. (1) wszystko gra.żadnych problemów.expres dostawa.kurier do południa i po... tadek Po prostu rewelacja! (1) Bardzo niskie ceny, a do tego fachowa obsługa i pomoc w wyborze odpowiedniej... Artur Ulubiony sklep (1) Korzystamy regularnie od dawna i planujemy korzystać nadal:) karolina Polecam (1) Szybka i sprawna dostawa. Zamówiona karma jest super. Karolina Byłem wieloletnim klientem ale się zraziłem (1) Byłem klientem tego sklepu od ładnych kilku lat, zostawiłem w nim dobre kilka... Marcin wszystko ok (1) szybka dostawa , wszystko , Polecam kasia zooexpress (1) to moje kolejne zakupy w tym sklepie. bogata oferta, dobre ceny, bardzo... kasia świetny sklep (1) świetny sklep i profesjonalna obsługa, wyjątkowo szybka dostawa Julia Godny polecenia sklep (1) Korzystam już tylko z tego sklepu zoologicznego - ma w ofercie wybór dobrych... pandorajmund Polecam (1) Ogromny wybór, błyskawiczna dostawa, polecam! Seth Super! (1) Zakupy dla mojego psiaka tylko w ZOOExpress Joy Super (1) Najlepszy sklep zoologiczny z jakim się spotkałam. Obsługa na najwyższym... Ola Karmy, kosmetyki i akcesoria dla psów (1) Korzystam od wielu lat i jeszcze się nie zawiodłam, duży wybór towarów, z... Dorota Serdecznie polecam (1) Możliwy zakup karm specjalistycznych, weterynaryjnych z dostawą do domu nawet... Stała klientka Polecam (1) Polecam super szybka dostawa dobre ceny . Duży asortyment . Paulina