Polecam (1) Polecam profesjonalna i bardzo szybka obsługa :) Rewelacja! Od lat bez zmian. Wilka Polecam (1) To moje kolejne zakupy w tym sklepie i na pewno nie ostatnie. Duży wybór... Ania Opinia (1) Miło zamawiać w solidnej firmie. Najważniejsze, dostawa Kurierem Trojmiasto,... Anna
bez zastzreżeń (1) realizacja niezwykle szybka i profesjonalna polecam. Monika Nr 1 w Trojmiescie (1) Znalazłem przez przypadek w porownywarce. Ceny zbliżone do najlepszych,... Mario zakupy internetowe (1) szybko, sprawnie - przesyłkę otrzymuję tego samego dnia Krystyna Polecam (2) Bardzo fajny sklep, duży wybór ryb, roślin i sprzęt w super cenach.Jak dla... Ania Świnki morskie ładne zadbane (1) Polecam zakup świnki morskiej w tym sklepie. Fachowe doradztwo, bogaty... Monika Kulesia Sklepik (1) Jeden z lepszych sklepów w okolicy. Dużo tańszy niż ten w Witawie. Krysia Ekspresowa dostawa (1) Dostawa towaru w dniu zamówienia, naprawdę ekspresowo. Polecam Joanna Fajny sklepik (1) Dużo miejsca nie ma, jednak towaru od groma, nie wiem jak te Panie tam to... Błażej Sprawnie, szybko, terminowo (1) Przede wszystkim szybka i terminowa realizacja. Ceny też niezłe. Kolejny... stan Sklep z dużym wyborem ryb (1) szukałam po całym trójmieście sklepu w którym mogę obejrzeć dużo ciekawych... Ania wszystko ok. (1) wszystko gra.żadnych problemów.expres dostawa.kurier do południa i po... tadek Po prostu rewelacja! (1) Bardzo niskie ceny, a do tego fachowa obsługa i pomoc w wyborze odpowiedniej... Artur Ulubiony sklep (1) Korzystamy regularnie od dawna i planujemy korzystać nadal:) karolina Polecam (1) Szybka i sprawna dostawa. Zamówiona karma jest super. Karolina Byłem wieloletnim klientem ale się zraziłem (1) Byłem klientem tego sklepu od ładnych kilku lat, zostawiłem w nim dobre kilka... Marcin wszystko ok (1) szybka dostawa , wszystko , Polecam kasia zooexpress (1) to moje kolejne zakupy w tym sklepie. bogata oferta, dobre ceny, bardzo... kasia