Dostawa, dostawa, dostawa (1) Jest to sklep bezkonkurencyjny, jeśli chodzi o dostawę. Możliwość... Kasia zadowolona (1) dostawa błyskawiczna, cena atrakcyjna Dorota Od teraz zakupy dla zwierzaka tylko tutaj! (1) Przemiła obsługa, bardzo pomocna, udzielajaca rad dotyczących żywienia... Żaneta
Polecam! (1) Jest to jeden z niewielu sklepów, w którym jest tak duży wybór legowisk dla... Zadowolona klientka POLECAM! (1) Cholernie szybko przyjeżdżają, nawet tego samego dnia, dzwonią wcześniej, aby... Katarzyna. Polecam (1) Dostawa zawsze na czas, nigdy żadnych pomyłek w zamówieniu, towar dobrej... Kasia ZooExpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (1) Super sklep, rewelacyjna szybka dostawa. Elżbieta Polecam (1) Ogromny wybór produktów i bardzo szybka dostawa pod same drzwi (a to istotne... Anna Serdecznie polecam! (1) Duży wybór asortymentu, dostawa natychmiastowa, rozwiązywanie ewentualnych... Agnieszka 100% tak (1) Nie wyobrażam sobie nie korzystać z oferty zooekspres, szeroki asortyment i... Zadowolony klient karma (1) bardzo szybka i sprawna i miła obsługa zarówno przy odbiorze osobistym jak i... Bogusia Mega zaskoczenie (1) Mimo że zamówiłem karme i płaciłem przelewem to na drugi dzień paczka była... Grzegorz Polecam (1) Polecam sklep, zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Michał polecam :) (1) bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. dziękuję. :) KJ Polecam (1) Ceny atrakcyjne, konkurujące z innymi sklepami d;la zwierząt, duży wybór... Magdalena Polecam!! (1) Kupuje u nich wszystko dla swojego psiaka. Georg Korzystam od dawna i jestem bardzo zadowolony. (1) Ekspresowe tempo obsługi na terenie Trójmiasta. Zakupy dostarczone są zawsze... gordom Zdecydowanie polecam (1) Super jakość, expresowa dostawa, jestem stałym klientem od 3 lat, nie... Łukasz bardzo polecam (2) Witam Pan sprawił iż moje akwarium po wielu miesiącach zaczeło funkcjonować.... Magdalena Jak zwykle szybko i bezproblemowo (1) Zamówienie realizowane błyskawicznie - tego samego dnia, jeśli nawet... Basia