Bardzo szybka dostawa (1) Jestem zadowolona z danego towaru jak i szybkości dostarczenia przesyłki xzy Polecam bardzo! (1) Bardzo polecam sklep, dostawa w ten sam dzień, karmę kupuje od 3 lat i... Klaudia . (1) Jestem bardzo zadowolona z usług! Dostarczenie ekspres - zamówienie złożyłam... Ania
Zapał i wiedza (1) Pełen energii i entuzjazmu Właściciel, wciąż rozszerzający asortyment ( mnie... Beata Z Ulubiony zoologiczny (1) Kupuje tam juz dluuugo. Zawsze jest to sklep pierwszego wyboru. Gdy czegoś... Barbara szeroki wybór i ekspresowa dostawa (1) Mieszkam w Gdyni, ale oszczędzam czas, więc zamawiam w ZooExpress i towar mam... Eliza Zaborowska Super! (1) Bardzo szybka dostawa, wszystkie towary zgodne z opisem, ceny bardzo... Magda Jeden z lepszych sklepów zoologicznych (1) Najlepsze w ich ofercie jest to, że dostawa towaru może być nawet w dniu... Kasia opinia (1) Bylam w zoo lisie pani przemila ma ogromna wiedze,ceny przystępne polecam sklep alicja Duży wybór ryb (1) Byłem pierwszy raz i jestem pod mega wrażeniem ilości akwari . Mirek Jest dobrze (1) Wszystko dostarczane jest o czasie. Niezły wybór produktów. Sklep cały czas... Agnieszka Bardzo polecam! (1) Jestem klientką tego sklepu od dość dawna, często kupuję tutaj karmę, siano i... Sylwia Idealny sklep (1) Kupuję w nim od ponad 3 lat. Zawsze na czas i zawsze pod drzwi( choć mieszkam... Asia ... (1) Ceny mogłyby być niższe. Właściwie to sklep internetowy, ale drogo. Brak... Anna S. niezadowolenie z obslugi (1) Od dawna jestem stałą klientką tego sklepu, przychodzę i kupuję tą samą karmę... NIEZADOWOLONY KLIENT Kilka godzin! (2) Kocham was!:) Moją nimfe Namide kupilam dzisiaj. Jest niesamowicie mądra, nie... Niutoseku Terrarystyka - gady, terraria i akcesoria. (2) Super sklep. Bardzo duży wybór gadów, m.in. jaszczurki agamy brodate,... Anna Polecam (1) Po raz kolejny skusiłam się na zakupy w sklepie ZooExpress i znów jestem... Agnieszka Małe doświadczenie w branży zoologicznej (1) Właścicielka ma małe doświadczenie w branży zoologicznej. Zaopatrzenie na... Anna Jak zawsze szybko! (1) Uwielbiam zamawiać w ZooExpress. Rano zamawiam, wieczorem mam w domu. Zawsze... Gosia