Bardzo dobry sklep (1) Polecam, asortyment bardzo duży, ekspresowa dostawa - na terenie trójmiasta... anulka776 POLECAM (1) Polecam sklep a zwłaszcza zakupy u młodego chłopaka sprzedawcy, który zajmuje... qtzsquad Warto zaufać (1) Jest wybór od budżetowych rzeczy po naprawdę wysoką półkę, wiadomo nie da się... planatak69
ZooExpress (1) Kolejny raz kożystam z usług sklepu. I kolejny raz jestem bardzo... Janusz ZooExpress.pl (1) Polecam wszystkim ZooExpress.pl!, szybka wysyłka, ceny są niższe niż w... Agnieszka Wspaniała obsługa (1) Serdecznie polecam! Jestem stałą klientką od prawie roku i mogę powiedzieć... Monika + Leon/Figa/Benio/Bąbel Polecam :-) (1) Przede wszystkim Pani która obsługuje jest super, zawsze doradzi i wysłucha,... Gosia Bardzo duży wybór dobrych jakościowo karm i niskie ceny (1) Polecam sklep zoologiczny Ilona Gdynia ul. Chylońska 28. Stosunkowo tanie... Arek rewelacja (1) Pierwszy raz skorzystałem z ZOOexpress wczoraj wieczorem. Ceny bardzo... mariusz zadowolona z papug :) (1) jeden z najlepszych sklepów w 3citi - zadowolona Klientka - posiadaczka... Joanna Fortuna Profesjonalny sklep (1) Najszybsza realizacja zamówień ze wszystkich sklepów zoologicznych. Duży... Ania Super Sklep (1) Świetny Sprzedawca. Bardzo sprawnie realizuje zamówienia a towar jest zawsze... Anna opinia (1) Moja ocena jest na szóstkę z plusem! Pierwszy raz byłem w takim sklepie... Jacek Knie Jestem zadowolony (1) Spory wybór, dobre ceny, ale najlepsza jest popołudniowa dostawa na terenie... Natan Polecam ZooExpress. (1) Pomimo :-) bogatej oferty zakupy na stronie sklepu ZooExpress robi się... Agnieszka Polecam (1) Super dostawa, zawsze telefon pól godziny przed Basia karma i akcesoria dla psa (1) Polecam: duży wybór karm, przystępne ceny, częste gratisy do zamawianej karmy... Nika Drogo (1) Witam . Morze i kiedyś mieli karmy w fajnej cenie, ale teraz io mają drogo i... Tomasz polecam (1) Sklep internetowy na 5, a w realu panienki w hurtowni obniżają nieco ocenę... gobi Świetny sklep (1) Bardzo polecam zakupy w zooexpress. Zamówienie zgodne z opisem,błyskawiczna... Paulina