Serdecznie polecam (1) Możliwy zakup karm specjalistycznych, weterynaryjnych z dostawą do domu nawet... Stała klientka Polecam (1) Polecam super szybka dostawa dobre ceny . Duży asortyment . Paulina Szybko i miło (1) Bardzo szybka i przesympatyczna obsługa zamówienia , duuuużo lepsza niż u... Pychulec
opinia (1) Bardzo dobry sklep jestem częstym gościem polecam Krzysztof Polecam (1) Sklep z naprawdę bogatym asortymentem i przystępnymi cenami. Szybkość... Marianna Najtańsze zioła i sianaka dla gryzonia (1) Przeglądałam wiele ofert sklepów zoologicznych, odwiedziłam kilka miejsc w... Kasia Polecam (1) Karma dla mojego psiaka zawsze dostępna i najtańsza, dostawa w Gdańsku tego... Kasia SUPER!!!! (1) Duży wybór, szybka dostawa polecam. Aga Odpowiedni sklep zoologiczny (1) Jak na sklep zoologiczny to wybór produktów jest ogromny. Zawsze znajdą się... Marek Ulubiony zoooligiczny (1) Do sklepu chodzę regularnie od 5 lat, więc można powiedzieć, że stała... Malwina Polecam ten sklep zoologiczny (1) Z oferty sklepu korzystam od długiego czasu. Dostawy są zawsze na czas.... Marta bardzo zadowoona (1) bardzo szybka dostawa polecam z czystym sumieniem ja jestem zadowolona. MONIKA Polecam (1) Polecam szybko i sprawnie dostarczona karma + gratis Tomasz Akwarysta (1) Witam Z całego serca polecam wszystkim sklep Pana Krystiana obsługuje sam,... Dawid Dostawa, dostawa, dostawa (1) Jest to sklep bezkonkurencyjny, jeśli chodzi o dostawę. Możliwość... Kasia zadowolona (1) dostawa błyskawiczna, cena atrakcyjna Dorota Od teraz zakupy dla zwierzaka tylko tutaj! (1) Przemiła obsługa, bardzo pomocna, udzielajaca rad dotyczących żywienia... Żaneta Polecam! (1) Jest to jeden z niewielu sklepów, w którym jest tak duży wybór legowisk dla... Zadowolona klientka POLECAM! (1) Cholernie szybko przyjeżdżają, nawet tego samego dnia, dzwonią wcześniej, aby... Katarzyna. Polecam (1) Dostawa zawsze na czas, nigdy żadnych pomyłek w zamówieniu, towar dobrej... Kasia