POLECAM (1) Najlepszy SKLEP!!! Szybka dostawa, ogromny wybór, dobre ceny!! Marta Obsługa sklepu (1) Personel sklepu jakiś anemiczny, na zapytanie o produkt dostałem odpowiedź... Gerard pierwsze wrażenie dobre (1) Niestety tylko pierwsze. Odradzam! ktoś
SUPER! (1) można wchodzić z psem.ceny okej. Dużo asortyment produktów. Miła obsługa ktoś Mega super spoko! (1) Wszystko zgodnie z opisem, kot zadowolony bardziej niż rodzice kota! Polecam... JM Po co wam ten telefon?! (1) Po co wam ten telefon skoro go nie odbieracie?! Tragedia. Nigdy wiecej nie... Kasia Polecam (1) Szybko, w miarę tanio i blisko. Nieczujka Serdecznie polecam - bardzo fajny sklep (1) Witam, mialem przyjemnosc robic zakupy dla moich zwierzakow w sklepie... Stały klient Sprawne zakupy (1) Dobre ceny, duży wybór towaru. Bardzo sprawna dostawa. Tego samego dnia,... Eda Polecam ! (1) Bardzo fajna obsługa. Doradzają w każdej kwestii. Profesjonaliści w swoim... Klient Polecam (1) Polecam Zooexpress zdecydowanie. Duży wybór produktów. Bardzo wygodne zakupy... Andrzej Początkująca akwarystyka ;) (2) Przede wszystkim (co dla "raczkującej" akwarystyki ;)) bardzo fachowe porady... Paulina polecam (1) Sklep spokojnie mogę polecić. Ceny konkurencyjne. Bardzo odpowiada mi opcja... klientka Duży wybór (1) Bardzo duży wybór produktów dla zwierząt, polecam! Piotr Fajny sklep (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru ryb, mam blisko do Metropolii i będę... Jan expres jak w nazwie (1) Pierwsza wizyta w sklepie. Wybór produktów ogromny. Karma dla shih tzu dla... krzysztofkk kolejne udane zakupy w zooekspress.pl (1) Od kilku lat robię zakupy w Zooekspress.pl. towar zawsze na czas ,... mik290803 Aga (1) Polecam, produkty zgodny ze zdjęciami i opisem. Dostawa expresowa i... Agnieszka Polecam (1) Korzystam regularnie od roku z oferty sklepu. Dostawa kurierem trójmiasto... Przemysław Polecam (1) Co najmniej raz w miesiącu robię duże zamowienie dla naszych psów. Polecam,... Sara