Duży wybór (1) Bardzo duży wybór produktów dla zwierząt, polecam! Piotr Fajny sklep (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru ryb, mam blisko do Metropolii i będę... Jan expres jak w nazwie (1) Pierwsza wizyta w sklepie. Wybór produktów ogromny. Karma dla shih tzu dla... krzysztofkk
kolejne udane zakupy w zooekspress.pl (1) Od kilku lat robię zakupy w Zooekspress.pl. towar zawsze na czas ,... mik290803 Aga (1) Polecam, produkty zgodny ze zdjęciami i opisem. Dostawa expresowa i... Agnieszka Polecam (1) Korzystam regularnie od roku z oferty sklepu. Dostawa kurierem trójmiasto... Przemysław Polecam (1) Co najmniej raz w miesiącu robię duże zamowienie dla naszych psów. Polecam,... Sara Najlepszy sklep zoologiczny online! (1) Zawsze jak sobie wymyślę jakieś rzeczy, witaminy, suplementy, smakołyki dla... Joanna polecam ten sklep (1) od chwili zlożenia zamówienia do otrzymania towaru nie minęlo 20 godzin To... dorjan Jak dla mnie super... (1) Co tu dużo pisać, sklep jak najbardziej OK i godny polecenia, wiadać że... JA Zoo Express (1) Super sklep, prawdziwa expresowa dostawa polecam :) Ann Szczerze polecam! (1) Sklepik może jest mały pod względem powierzchni, za to asortyment jest... Monia Polecam ok wszystko ok super okokok (1) OK jaa polecam! (1) atrakcyjne ceny, szybka realizacja, darmowa dostawa. Polecam! jaga Super obsługa (1) Jak dotąd dwa razy odwiedziłam sklep Zoo Delikatesy na Manhattanie. Bardzo... Beata Serdecznie polecam, najlepszy sklep (1) Naprawdę od dawna dokonuje tu zakupów i serdecznie polecam A.k Mariola - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa p.Agnieszka jest super doradzi i podpowie... Mariola Na prawdę EXPRESS (1) Z usług sklepu internetowego Zooexpress korzystam od ok 6lat. Obsługa jest... Malwina bardzo polecam! (1) szeroki asortyment, konkurencyjne ceny, miło, fachowo, dostawa tego samego dnia! Asia szybka dostawa w dobrej cenie (1) korzystam z usług sklepu od kilku lat. jest to niesamowicie wygodne, bo gdy... juez