Najlepszy sklep zoologiczny online! (1) Zawsze jak sobie wymyślę jakieś rzeczy, witaminy, suplementy, smakołyki dla... Joanna polecam ten sklep (1) od chwili zlożenia zamówienia do otrzymania towaru nie minęlo 20 godzin To... dorjan Jak dla mnie super... (1) Co tu dużo pisać, sklep jak najbardziej OK i godny polecenia, wiadać że... JA
Zoo Express (1) Super sklep, prawdziwa expresowa dostawa polecam :) Ann Szczerze polecam! (1) Sklepik może jest mały pod względem powierzchni, za to asortyment jest... Monia Polecam ok wszystko ok super okokok (1) OK jaa polecam! (1) atrakcyjne ceny, szybka realizacja, darmowa dostawa. Polecam! jaga Super obsługa (1) Jak dotąd dwa razy odwiedziłam sklep Zoo Delikatesy na Manhattanie. Bardzo... Beata Serdecznie polecam, najlepszy sklep (1) Naprawdę od dawna dokonuje tu zakupów i serdecznie polecam A.k Mariola - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa p.Agnieszka jest super doradzi i podpowie... Mariola Na prawdę EXPRESS (1) Z usług sklepu internetowego Zooexpress korzystam od ok 6lat. Obsługa jest... Malwina bardzo polecam! (1) szeroki asortyment, konkurencyjne ceny, miło, fachowo, dostawa tego samego dnia! Asia szybka dostawa w dobrej cenie (1) korzystam z usług sklepu od kilku lat. jest to niesamowicie wygodne, bo gdy... juez wszystko perfekcyjnie (1) Zawsze kupujemy u nich karmę i zabawki. B. duży wybór, dostawa tego samego... basia Bardzo dobra obsługa (1) Obsługa jest bardzo sprawna. Bardzo fajne jest to, że popołudniu składa się... Marta Szybko, profesjonalnie, bardzo miły rzetelny kontakt (1) Sklep jest bardzo dobrze zorganizowany. Posiada świetny system zamawiania,... Monika Pełna profeska (1) Świątynia wiedzy. Pan który udzielił mi informacji na temat karm dla... Właścicielka alergika polecam (1) Zawsze bardzo zadowola glównie z szybkiej dostawy. doris obsługa (1) Pan Tomasz zaimponował mi rzetelnością oraz wysokim poziomem obsługi klienta.... Nikola Grzywacz Kapitalna obsługa (1) Parę miesięcy temu zdecydowaliśmy się z mężem na szynszyle. Okazało się, że... Szyszkomaniacy