świetny sklep, serdecznie polecam! (1) Korzystam z usług zooexpress.pl już nie pierwszy raz i na pewno też nie... Ania wszystko super (1) szybko tanio i sprawnie, czego chcieć więcej, polecam jakub bardzo fajny sklep! polecam! (1) zamawiam w zooexpress już od dawna, mają szeroki wybór oferty i ceny są... Aga
Michal - opinia (1) Serdecznie polecam. Bardzo szybka dostawa. Michal zamówienie w sklepie zooExpress.pl (1) Rano zamówienie wieczorem dostawa, ale super, gorąco polecam ! Urszula M duży plus (1) Miła obsługa, kurier zawsze na czas ( dodatkowo przed przyjazdem dzwoni z... Ania Szybko, sprawnie i bezproblemowo (1) Transakcja przebiegła bez zarzutu. Termin realizacji zamówienia ekspresowy.... Martyna Obsługa, pomoc, porada (1) Z panem Tomkiem z działu akwarystyki zawsze można porozmawiać treściwie.... jareckx Wszystko szybko, sprawnie i dobrze (1) Karmę zamówiłam w niedziele w godzinach wieczornych a już następnego dnia... Ewa ZOO Karina - odradzam!!!! (16) Chciałam przestrzec przed sklepem ZOO KARINA w CH Morena. Pojechałam tam... misiadelko Bardzo fajne miejsce! (1) Bardzo fajne miejsce, duża wiedza. W sklepie każdy znajdzie coś dla swoich... Kasia36 Dawno nie spotkalam się z tak przyjaznym sklepem (1) Bardzo pomocni pracownicy, ciekawy towar inny niz w sieciowych sklepach.... Grazyna Polecam :) (1) Jak najbardziej polecam właścicielom czworonogów :) Wspaniała obsługa i... Anna ZOO Karina Chełm - odradzam !!! (21) w ZOO Karina w Galerii Chełm zwierzęta są źle traktowane. Dokładnie mowa o... Asia_Gdańsk Polecam (1) Zdecydowanie polecam, jestem stałą klientką od zdaję się 2007 roku. Dostawy... M Polecam, bogaty asortyment, świeże produkty (1) Polecam, wszystko dostępne, sklep bogato zaopatrzony, szeroki asortyment,... Adam W świetna obsługa , organizacja i realizacja w tym samym dniu. (1) rewelacja, tylko u nich kupuję od dwóch lat nigdy z niczym nie ma problemów.... Jola z dwoma Bernami polecam (1) Bardzo miła obsługa, z uśmiechem i dobrymi poradami. Ceny niewysokie w... Kasia Stały klient (1) Witam, zamawiam w tym sklepie już od ponad roku. Dostawa na terenie... Karolina Szybka i sprawna wysyłka zamówionego towaru (1) jw Barti350