Zadowolony klient (1) Zamówienie zrealizowano zostało błyskawicznie, a towar dostarczyła pogodna... Jola pełne zadowolenie (1) Sklep z miłą obsługą. Ceny konkurencyjne (dużo niższe niż w innych sklepach w... Dorota z Chwarzna Zawsze super i dostawa na czas!!! (1) Dostawa i towar bez zarzutów. "Kurier Trójmiasto" super opcja!! Polecam. Wieczny Klient
Karmy dla psów (1) Wybieram zawsze karmy z górnej półki, a dostęp do takich gwarantuje mi ten... rumin Króliczka Ruda pozdrawia... (1) Kupiłam tam mojego królisia - miniaturkę , baranka... prawie cztery lata temu... Anna Polecam (1) Szybka dostawa na terenie trójmiasta,bardzo miła obsługa sklepu. Basia Polecam ten sklep (2) Błyskawiczna wysyłka,towar zgodny z zamówieniem. Patrycja polecam (1) transakcje zawsze zamykane w terminie.godzina dostawy uzgadniana... Akselkowa Gorąco Polecam (1) Bardzo pozytywne wrażenia jak w tak małym sklepie można wiele pomieścić. Duży... Marcello dobry internetowy sklep (1) solidny sklep z szeroką gamą produktów znacznie tańszych niż w stacjonarnych... Krystyna Bardzo dobry sklep i genialna obsługa! :))) (1) Jestem w Aquaelu za każdym razem, gdy czegoś brakuje moim zwierzakom i zawsze... Katarzyna Super!!!!!!Bardzo miła obsługa :) (1) Moim zdaniem jeden z najlepszych sklepów w trójmieście. Obsługa bardzo miła i... Marek Gorąco polecam (1) Miła obsługa, naprawdę korzystne ceny oraz fakt iż zamówiłem coś czego nie... Marek royal canin (1) zamówiłam w nocy , następnego dnia przesyłka dostarczona, super. dm Rewelacja! (1) Możliwość zamówienia i otrzymania zamówionego towaru tego samego dnia -... Magda polecam (1) Oferta ciekawa i rozbudowana, taniej niż w sklepach, dodatkowe gratisy i... Anka S. Polecam (1) Polecam, bogata oferta, ceny przystępne, darmowa , bardzo szybka dostawa. Malina POLECAM w 1000% ! :) (1) Mój pupil miał problemy żołądkowe - żadna karma mu nie pasowała. Polecono mi... Justyna Super (1) Dobre ceny, wielki wybór, ekspresowa dostawa. Polecam Kasia sklep zoologiczny (1) Niskie ceny, błyskawiczna dostawa i bardzo miła obsługa. Olga