Bardzo polecam, szybko, profesjonalnie i uprzejmie (1) Kupować coś u takiego klienta to pełna satysfakcja Kazimierz Zaskoczenie i zadowolenie (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona taką szybkością realizacji mojegoy... Żana Zdecydowanie polecam! (1) W Zooexpress robię zakupy od wielu lat. Nigdy nie miałam żadnych kłopotów z... daga
dobry sklep (1) Dobry sklep, regularnie robię tam zakupy dla mojego psa i kupiłem tam chomika... kostka Karma dla psa (1) Od pięciu lat kupuję w tym sklepie karmę dla psa, wybór dość duży, ceny... Adam Świetny sklep, przemiła obsługa (1) Robię tu zakupy już kolejny raz, najpierw dla podopiecznych schroniskowych,... Kasia Jedzonko dla kotów- dostawa i zakup ! (1) Wszystko, super, ekspresowo- jak w nazwie, absolutnie bez żadnego problemu i... Urszula M. Super sklepik (1) Bardzo fajny i przyjazny sklepik. Asortyment bardzo dobrej jakości w bardzo... Magda Kazdy z pracowników mowi co innego (1) Kazdy pracownik w tej placówce nowi co innego. Nie ma spójności w... Nibylandia Polecam! (1) Profesjonalna obsługa, ogromny asortyment i przede wszystkim wygoda.... Wiolka karma dla psinki Purina Dog Show (2) Zamówiłam karmę przez internet w bardzo atrakcyjnej cenie w sobotę w późnych... Maria super (1) polecam , kupujemy karme dla naszego psa co miesiac , jestesmy bardzo... Alicja Pełna satysfakcja (1) Zdecydowanie polecam sklep. Szeroka gama produktów do wyboru, nawet dla... Aquillon super sklep. (1) Zamawiam wszystkie potrzebne rzeczy dla psa. Od karmy (acana -zawsze... Joanna Wyjątkowo przyjazny dla miłośników gadów (1) Bardzo profesjonalna i pomocna obsługa. Jeden z niewielu przyjaznych dla... Jacek Prawdziwy Express (1) Szybka i sprawna dostawa, a do tego szeroki asortyment, wysokiej jakości... Teresa obsługa na najwyższym poziomie (1) dzisiaj byłam w sklepie by zaplanować prezent świąteczny dla córki. obsługa... Milena nieźle (1) Witam, obsługa bardzo miła chętna do pomóc nie zbywają klienta z ciężkimi... Krzysztof zooexpress.pl - Karma dla Psów i Kotów (2) Jak zwykle profesjonalnie. Polecam zakup w tym sklepie Miś Polecam sklep zebra (1) Byłam dzisiaj na zakupach w tym sklepie, bogaty asortyment, Panie miłe z... Zofia