Super Ekspressowo! (1) Super Ekspressowo! Natalia Reewelacja! To jest prawdziwy express! (1) Często zamawiałam z innych sklepow, ale doprosić się kuriera po południu... Karolina Mile zaskoczona (1) Czytając opinie niektórych internautów, trochę miałam obawy przed wstąpieniem... Koko1609
Fajny sklep (1) Dobrze zaopatrzony, świetne ceny. Polecam Andrzej Szybko (1) Ogromną zaletą jest możliwość otrzymania zakupów tego samego dnia. Polecam. Gosia solidny dostawca (1) jestem bardzo zadowolona ze współpracy z zooexpress,przez kilka lat ani razu... Marta(hotel dla psów) Najfajniejszy zoolog w Gdańsku (1) Nigdy nie zawiodłam się odnośnie obsługi sklepu - sympatyczna i kompetentna... Akwarystka ... (1) Ogólnie ok. Co chcę otrzymuję. Dodatkową miłą rozmowę jako stały klient... twyla Na czas (1) Zawsze na czas, i to co zamówię mam dostarczone do drzwi w krótkim i wygodnym... mika super (1) zamawiam kolejny raz i realizacja zgodna z ofertą! i to chyba wystarczająca... ala Super sklep! (1) Jestem juz stala klientka od ok 2-3 lat i ani razu sie nie zawiodlam, goraco... Moni,a Dostawa suplementu diety (1) Rewelacja. Dostawa trójmiasto następnego dnia po zamówieniu. Rewelacyjny... Adam super (1) Naprawde polecam.szybka dostawa do drzwi ewcia zooekspres - prawdziwy ekspres (1) Kupuję karmę dla moich psów już od kilku lat w sklepie Zooekspres i polecam... ewfor Bardzo fajny sklep (1) Szybko, tanio i sprawnie. Dosc mila obsluga, czysto w sklepie. Na prawde duzy... Lucco super sklep! (1) Polecam wszystkim sklep na Karwinach, Bardzo miły pan ma dużą wiedzę... Maria Akwarystyka (1) No więc udało mi się kupić 30 zdrowych dorodnych neonów czerwonych, w... Adam Pies i kot :) (1) Od wielu lat kupuję dla swoich zwierzaków karmę, witaminy i inne rzeczy w... Gosg bardzo zadowolona (1) Dobrze przygotowana oferta. Premia dla stałych klientów. Błyskawiczna... Hannah Pani Tantora - opinia (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, sympatyczny Pan polecił mi karmę Canivera dla... Pani Tantora