mój ulubiony sklep! (1) ekspresowa dostawa, produkty zgodne z opisem, dość przystępne ceny. Obsługa... Agnieszka Super obsługa (1) Super obsługa, pracownicy znają się na swojej pracy oraz są chętni do pomocy... Koniara nie polecam (1) Obsługa w sklepie jest wręcz okropna. Pani na akwarystyce na pytanie czy... Koniara
Polecam, bo to dobry sklep (1) Bardzo dobry sklep ze wspaniałą, profesjonalną i kochającą zwierzęta... Asia stały dostawca (1) kupuję tu już od wielu lat, pasuje mi cena i wybrór. Największym plusem jest... Agnieszka nieprofesjonalna obsługa (1) Ekspedientki nie potrafią nawet dobrać asortymentu do wielkości psa po... Trias STOP PIRANI (1) Witam! Proszę wszystkich aby zaprzestali bywać w tym strasznym miejscu! Tam... Stop Pirani polecam (1) Polecam, błyskawiczna dostawa, dobra informacja i wybór Jacek Rewelacja (1) i co tu napisać .... zamawiam i podwożą pod sam nos jak uwinę się do 14... epi BARDZO DOBRE POLECAM DLA ZWIERZAKÓW I ICH WŁAŚCICIELI (1) korzystałem przez wiele lat, ale te remonty ... Buma Najlepszy sklep zoologiczny (1) Najlepszy sklep zoologiczny szczególnie dla mieszkańców Trójmiasta, expresowa... Alex Polecam! (1) Polecam zakupy w tym sklepie, jest spory wybór różnych karm dla psów, fajne... Marta polecam (1) Jestem zadowolona z szybkości dostarczania towaru - trochę mogli by zwiększyć... Beata Sklep godny polecenia (1) Od kilku lat regularnie zaopatruję tu swoje koty w karmę. Obsługa zakupów... Joanna obsługa (1) Expresowa dostawa tego samego dnia ludwik Nazwa firmy adekwatna do obsługi (1) Jak ktoś nie ma czasu by jeździć po sklepach, a jest z Trójmiasta, to ten... Marcin S Nowa siedziba (1) To nowe miejsce do którego przeniosło się Aqua Atelier robi wrażenie. Choć... Łukasz Jola - Gdynia - opinia (1) Wszystko zgodnie z informacjami zawartymi w regulaminie, czyli dokładnie tak... Jola - Gdynia zooexpress.pl (1) dobra szeroka oferta,szybka realizacja,przystępne ceny dogodna forma płatności Wiesław Rtajczak Karma dla psów sterylizowanych (1) Oferta dostępnych na rynku karm suchych odpowiada moim oczekiwaniom, pomoc... Hanna