Polecam! (1) Jestem stałą klientką tego sklepu. Obsługa sympatyczna, doradzi jak czegoś... Czarna Czaszka Zooexpres- EXTRA (1) Karmy zamawiam tylko tutaj. Sklep ma bogata ofertę, ceny-znajdziemy karmę na... Ewelina Polecam!! (1) Świetny sklep, rano złożyłam zamówienie a wieczorem (!) była dostawa. Ceny... klientka
Prawdziwy Express (1) Kilka razy zamawiałam już i zawsze dostawa była tego samego dnia. Idealnie... Joanna Polecam (1) Zrobiłam już kilka zakupów w tym sklepie. Za każdym razem się nie zawiodłam.... Stasia Polecam (1) Niskie ceny. Szybka dostawa. Bezproblemowa obsługa. Korzystam regularnie. Agnieszka zoo delikatey (1) bardzo fajny sklep i miła obsługa iza Polecam! (1) Zamawiam karmę oraz inne akcesoria dla swojego psa regularnie od kilku lat.... AS 😀 (1) Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Przemiła obsługa. Korzystamy już dwa lata i... Paulina Polecam! (1) Najlepszy sklep zoologiczny, bardzo dobre ceny i błyskawiczna dostawa - w... K Bardzo dobry sklep (1) Odkąd mamy pieska zamawiamy karmę w sklepie ZooExpress.pl, bardzo szybka... Gosia Super sklep (1) Daję 6 za obsługę, gdyż nigdy mnie nie zawiodła, a kupuję tu karmę dla moich... Joanna ZOOEXPRESS (1) Odkąd koleżanka poleciła mi ten sklep nei korzystam z innego- szybka i... Agnieszka Goraco polecam! (1) W zooexpress.pl zamawiam karme i akcesoria dla mojego psiaka juz od ponad... Zadowolona klietka Profesjonalna usługa (1) Szybka dostawa, prosta procedura zamówienie. Zamówić można nawet w ostatniej... Ewa Super! (1) swietny sklep, bardzo szeroka oferta, dostawa natychmiastowa, Polecam Ewa Zmudzinska Super POLECAM sprzedawce i dostawcę (1) Z usług ZooExpress korzystam kilka lat karma dla mojego psiaka ADUSIA jest... Asia super (1) po remoncie jest super . polecam bardzo. Mają super terraria z gadami. Chyba... ms Mega zakupy, sama przyjemność. Lepiej być juz chyba nie może (1) Nowy klient, z polecenia znajomego. Miał rację. Już nigdy nie będę robił... Tomek Zadowolona klientka! (1) Kolejny raz zamawiam, kolejny raz zadowolona! Czytają komentarze dodane przy... Kamila