Fajny sklep (1) Bardzo mila obsluga,zawsze usmiechniete i chetne do pomocy.Potrafia dobrze... bozenka SKLEP GODNY POLECENIA!!! (1) Sklep na uboczu ale warto przyjechać. Bardzo duży wybór towaru w atrakcyjnej... zadowolony klient Szybko i sprawnie (1) To moje kolejne zamówienie w ZooExpress i muszę przyznać, że wszystko idzie... Artur
Polecam (1) Korzystam z usług firmy ZooExpress.pl od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem.... Piotr Fiłonowicz nowa, zadowolona klientka i jej szczeniaczek (1) polecam ZOOExpres z calego serca. w niedziele zamowilam pierwszy raz karme... beata Polecam (1) Świetny sklep dostawa do domu rewelacja. Polecam Adrian Pan Akwarysta (3) Witam, kilka dni temu mialam (nie)przyjemna wizyte w Zoo Delikatesach w CH... Lusia Polecam! (1) Obsługa profesjonalna kompetenta i uśmiechnięta. Bardzo dobre zaopatrzenie... Nutella Polecam!! (1) Polecam ten sklep, zawsze miła i uśmiechnięta obsługa, z ogromną wiedzą.... Monika Zoo delikatesy (1) Bardzo miła obsługa, bardzo duża oferta i ceny bardzo przystępne Marcel Pasjonat i szybka dostawa (1) Bardzo fajny sklep ponieważ Pan, który to prowadzi jak dla mnie ma dużą... Marcelina Polecam (1) Sklep gdzie pracują ludzie z pasją i doświadczeniem. Zaangażowanie na każdym... Tontor Zoo delikatesy dawna zoolandia (1) Jestem stałym klientem tego sklepu i miałem pewne obawy ale na szczęście... Jerzy ZOO DELIKATESY MANHATTAN (1) W dniu wczorajszym( jak w sumie co tydzień )odwiedziłam sklep zoologiczny w... STAŁA KLIENTKA Polecam! (1) Jestem stałą klientką tego sklepu. Obsługa sympatyczna, doradzi jak czegoś... Czarna Czaszka Zooexpres- EXTRA (1) Karmy zamawiam tylko tutaj. Sklep ma bogata ofertę, ceny-znajdziemy karmę na... Ewelina Polecam!! (1) Świetny sklep, rano złożyłam zamówienie a wieczorem (!) była dostawa. Ceny... klientka Prawdziwy Express (1) Kilka razy zamawiałam już i zawsze dostawa była tego samego dnia. Idealnie... Joanna Polecam (1) Zrobiłam już kilka zakupów w tym sklepie. Za każdym razem się nie zawiodłam.... Stasia Polecam (1) Niskie ceny. Szybka dostawa. Bezproblemowa obsługa. Korzystam regularnie. Agnieszka