ZooExpress.pl - bardzo polecam (1) Karmę zamówioną w niedzielę, miałam już w poniedziałek wieczorem, dostarczona... Kinga Rzetelność, profesjonalizm i zawsze na czas!!! (1) Szeroki wybór karm oraz akcesoriów itp rzeczy. Ceny są bardzo przystępne.... _Magda jedyny sklep w jakim zamawiam! (1) Uważam, że to najlepszy sklep z artykułami dla zwierząt. Bardzo duży... Ak
Jedyny taki w Trójmieście (1) Zakupy szybkie, ceny konkurencyjne. Zamówienie tego samego dnia było w domu.... Frania kicia Daisy (1) Moja kicia ma już 3 lata i wszystkie potrzebne dla niej artykuły tj. super... Lucyna Świnka morska (2) Kupiłem świnke morską w dniu 18.12.2015 lecz niestety tydzień później świnka... Rafał Polecam (1) Bardzo dobry asortyment, dobre ceny i bardzo miła obsługa Angelika Zdecydowanie polecam (1) Któryś z kolei zakup, dostawa do domu w dzień opłacenia zamówienia,... gość POLECAM (1) Bardzo fajny sklep, duży asortyment i sympatyczni pracownicy Jadzia SERDECZNIE POLECAM (1) Sklep dobrze zaopatrzony, przemiła usługa - z pewnością tam wrócę. Marian Super, polecam (1) Bardzo miła obsługa, Pani ekspedientka fachowo doradziła mi zakup karmy dla... Mariusz Polecam! (1) Świetny sklep, mają bardzo duży wybór rożnego rodzaju przysmaków dla psów.... Sonia Pod wrażeniem! POLECAM! (1) Witam, mam wiele zwierzat.. Od psa i kota po rybki... Zwiedziłam wiele... Sisi/Lucek Zadowolony klient (1) Bardzo miła obsługa.Polecam. Sabina Hallmann Polecam!!! (1) Robię zakupy w tym sklepie dla mojego pupilka i zawsze jest miła pomoc i... Danusia Delikatesy (1) Bardzo miła obsługa. Naprawdę duży wybór produktów. Stella Polecam sklep w C.H. Osowa (1) Gorąco polecam robienie zakupów w tym sklepie na Osowie. Przemili... Ewa polecam ten sklep (1) jeden z nielicznych sklepów z tak dużym wyborem przysmaków dla moich psiaków... olga super obsługa (1) Często kupuje tam karmę dla mojego pieska. Miła obsługa i profesjonalne... stała klientka Bardzo dobra (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Ceny przystępne.Najbardziej podoba mi się... Sylwia