karton po "szafie" bo w typowym swinka morska sie nie zmiesci :/ (2) kupiłam swinke morska córeczce z calym wyposażeniem /250zl/ po czym wrocilam... niezadowolona klientka opinia (1) Tanio, szybko, bezproblemowo. Polecam w 100% Marcin Super sklep (1) Korzystam z oferty sklepu już od kilku lat. Najlepsze ceny. Dostawa w dniu... krzemo
karma dla psa (1) Dostarczono tego samego dnia. Super. Marek polecam (1) W końcu powstal profesjonalny sklep zoologiczny w naszej dzielnicy Oliwa,... Zofia Polecam! (1) Nowy sklep w samym sercu gdańskiej Oliwy. Idealna lokalizacja, ponieważ w... Barbara Towar z niespodzianką (3) Kupiłem szczura, który był przy nadziei :) Z jednego szczura zrobiło mi się... maciek solidni (1) Od ok 5 lat kupuje karmę w zooexpress.pl Naprawdę są expresowi i nigdy nie... sylwia Nie polecam! (1) Słaby asortyment, sklep wygląda jak w likwidacji i na wyprzedaży towaru.... klient chcesz wysłać zwierzaka ? Skorzystaj !!! (1) Pierwszy raz korzystałam z takiej formy zakupu zwierzątka , aby naszej... Krystyna Śliwa JEDNAK MOZNA (1) Niebywale zlecenie: marzenia sa po to by je spelniac. Moje 3 szalone... Hania Ciesielska zamówienie telefoniczne z dostawą do domu (1) Coś wspaniałego! Nie ruszając się z domu mogłam spełnić marzenie przyjaciółki... Ala zadowolony z obslugi (1) bardzo dobra obsluga nawet gdy kjorzystalem z gwarancji poczatkowo nie mialem... chlebowicz Zauroczona (1) Jestem zauroczona tym sklepem. Strona internetowa wzbudziła moją ciekawość i... Agnieszka korzystam od lat (1) jw, od lat najlepsze ceny i szybka dostawa, kilka klikniec, payU i karma tego... daga POLECAM !!!!! express dostawa !!!! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem... Towar zamówiony internetowo w piątek koło... Karolina Polecam (1) Bardzo mila obsługa. przystępne cen. Pomoc w wyborze artykułów rewelacyjna.... Dyzio Polecamy (1) Pani Ania strzyże nasze pieski od kilku lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni, a... Robert Profesjonalnie (1) Od lat korzystam z usług zzoexpress i nigdy mnie nie zawiedli ,karma... Monika Gośka - opinia (1) Wielokrotnie zamawiałam pokarm dla moich pupili w tym sklepie i zawsze byłam... Gośka