Dziękuję (1) Wystrczająca oferta poparta rzeczowym opisem, przystępnymi cenami. Polecam... Stedi POLECAM GORĄCO (1) Zamawiam karmy i przysmaki od kilku lat w sklepie zooexpress.pl Przy... AGATA BM - opinia (1) Szybko, sprawnie, na czas. Polecam. BM
chore swinki morskie (6) zakupiłam swinkę morską w prezencie pod choinke dzieciom,niestety córka... monika Dobrze wyposażony sklep (1) Wszystko zawsze znajdę dla mojego kudłacza, zawsze mogę z nim wejść i... AniaG Polecam (1) Najlepszy sklep w Trójmieście!Duży wybór,super ceny,sympatyczna... Aneta Doskonały sklep (1) Jak w tytule. Dobre ceny, szybka i pewna obsługa. Na temat pomocy się nie... JW karton po "szafie" bo w typowym swinka morska sie nie zmiesci :/ (2) kupiłam swinke morska córeczce z calym wyposażeniem /250zl/ po czym wrocilam... niezadowolona klientka opinia (1) Tanio, szybko, bezproblemowo. Polecam w 100% Marcin Super sklep (1) Korzystam z oferty sklepu już od kilku lat. Najlepsze ceny. Dostawa w dniu... krzemo karma dla psa (1) Dostarczono tego samego dnia. Super. Marek polecam (1) W końcu powstal profesjonalny sklep zoologiczny w naszej dzielnicy Oliwa,... Zofia Polecam! (1) Nowy sklep w samym sercu gdańskiej Oliwy. Idealna lokalizacja, ponieważ w... Barbara Towar z niespodzianką (3) Kupiłem szczura, który był przy nadziei :) Z jednego szczura zrobiło mi się... maciek solidni (1) Od ok 5 lat kupuje karmę w zooexpress.pl Naprawdę są expresowi i nigdy nie... sylwia Nie polecam! (1) Słaby asortyment, sklep wygląda jak w likwidacji i na wyprzedaży towaru.... klient chcesz wysłać zwierzaka ? Skorzystaj !!! (1) Pierwszy raz korzystałam z takiej formy zakupu zwierzątka , aby naszej... Krystyna Śliwa JEDNAK MOZNA (1) Niebywale zlecenie: marzenia sa po to by je spelniac. Moje 3 szalone... Hania Ciesielska zamówienie telefoniczne z dostawą do domu (1) Coś wspaniałego! Nie ruszając się z domu mogłam spełnić marzenie przyjaciółki... Ala zadowolony z obslugi (1) bardzo dobra obsluga nawet gdy kjorzystalem z gwarancji poczatkowo nie mialem... chlebowicz