Zauroczona (1) Jestem zauroczona tym sklepem. Strona internetowa wzbudziła moją ciekawość i... Agnieszka korzystam od lat (1) jw, od lat najlepsze ceny i szybka dostawa, kilka klikniec, payU i karma tego... daga POLECAM !!!!! express dostawa !!!! (1) Jestem pod wielkim wrażeniem... Towar zamówiony internetowo w piątek koło... Karolina
Polecam (1) Bardzo mila obsługa. przystępne cen. Pomoc w wyborze artykułów rewelacyjna.... Dyzio Polecamy (1) Pani Ania strzyże nasze pieski od kilku lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni, a... Robert Profesjonalnie (1) Od lat korzystam z usług zzoexpress i nigdy mnie nie zawiedli ,karma... Monika Gośka - opinia (1) Wielokrotnie zamawiałam pokarm dla moich pupili w tym sklepie i zawsze byłam... Gośka Super (1) Korzystam od paru lat i jestem bardzo zadowolona,polecam iga.ka Bardzo dobra i tania hurtownia zoologiczna w trójmieście (1) Bardzo dobra i tania hurtownia zoologiczna w trójmieście Julianna Rewelacja (1) Kupuje jedzenie dal mojego czworonoga od ponad 2 lat, zamówienie online,... kaska Polecam (1) Byłem bardzo zdziwiony jak o godzinie 21 zadzwonił kurier z pytaniem czy... Darek Super firma (1) Przede wszystkim błyskawiczna dostawa. Oferta jest wystarczająca, nie jest... baszakova Polecam! (1) Sklep działa ekspresowo, jak sama nazwa wskazuje :) Karma dostarczana jest... Agnieszka super sklep (1) Polecam sklep Karmaekspress. Korzystam z ich oferty od roku wówczas polecił... Ania Polecam zakupy w Zooexpresie (1) od lat zamawiam karmy dla kotów i moich psów w zooexpresie jestem bardzo... małgorzata Najlepsi! Polecam z czystym sumieniem (1) To najlepsza firma z którą współpracowałam przez 16 lat życia mojego psa.... Anna Łuszczyńska Wiecej takich firm!!! (1) Sympatyczny, godny zaufania, pełen pasji i ogromnej wiedzy właściciel.... Iwona Zdecydowanie na tak (1) Sklep godny polecenia. Towar dobrej jakości, zgodny z opisem. Miła... Kalina Ela Górecka - opinia (1) Serdeczne podziękowania i wyrazy wdzięczności dla firmy KarmaExpress.pl... Ela Górecka Wspaniały sklep! (1) Przejrzysta strona internetowa, bez problemu i szybko można zamówić karmę lub... Zadowolona