Skup złomu (starych komputerów) najlepsza cena

Witam,
Mam około 80 komputerów z pentium 2 na pokładzie i chce je sprzedać.
Wiecie może gdzie mogę dostać najlepsza ofertę? Jaki skup ma najlepsze ceny. Oczywiście porozbieram żeby dostać więcej kasy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skup złomu (starych komputerów) najlepsza cena

Aż tak starych to chyba nikt już nie skupuje;)

Zdziwił byś się ;)

Znalazłem (ale niestety poza 3miastem) firmy które płacą 25 - 30zł za kg płyt głównych. Jedna dziś ważyłem jakieś 600g.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętnie łyknę kilka sprawnych zasilaczy AT.
Odezwij się do mnie na priv lub zadzwoń.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Teraz to prawdziwe skarby z komputerów odzyskują. I niby grat, ale ma pełno złota, srebra, nie mówiąc o miedzy i plastiku.

Ja się zastanawiałem nad tym aby założyć taki skup rzeczy z których można by było odzyskiwać metale - czyli obórka elektro śmieci.

z tysiąca telefonów komórkowych dostaniesz jakieś tysiąc dolarów ( znam cennik z USA ) w Polsce to zapewne mniej .Gdzie szukać tanich telefonów ?

a propos złomu .Facet sprzedał mojemu synowi stary komputer w nowej obudowie nic nie chodziło tylko monitor :) chciałem reklamować, ale nie chciał nic słyszeć o czym takim .Wiec odczekałem cały mc i zadzwoniłem do niego do firmy telefon odebrał ktoś inny (pracownik) więc mówię ze mam na sprzedaż kompa chętnie zgodzil się bo zareklamowałem go jako jeden z najlepszych z zeszłego roku :) i co ? łykną i jeszcze mi zapłacił extra hehehe

Skup złomu najlepszy jaki znam w Trójmieście to zdecydowanie http://ecoman.pl/ odbierają wszystkie odpady, polecam!

Wiele takich firm działa również w sieci, polecam sprawdzić właśnie takie oferty - może się okazać, ze jest to tańsze niż korzystanie z oferty skupu stacjonarnego. Dobrze jest sobie porównać wyceny. Może się okazać, ze uzyskamy o wiele więcej niż początkowo sądziliśmy.

Od siebie polecam firmę:
https://geomar.net.pl/oferta/skup-komputerow-i-it

Mają korzystne wyceny, poza tym jest świetny kontakt.

Inne tematy z forum

Problem z głośnymi dziećmi sąsiadów (42 odpowiedzi)

Niedawno do mieszkania nade mną wprowadziło sie małżeństwo z dwojgiem bardzo hałaśliwych dzieci....

Legalne graffiti (3 odpowiedzi)

Hej! Czy znacie jakieś miejsce na legalne graffiti w Trójmieście? Mój dzieciak jara się...

Potrzebna pomoc kancelarii przy oddłużaniu (3 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad możliwością oddłużenia bez konieczności ogłaszania upadłości. Czy ktoś z Was...