Stanowczo odradzam (2) W sierpniu 2008 kupiłem skuter w Skutermanii. Pan Jarosław ... (właściciel)... Grzegorz W. Skutermania jest OK (2) Polecam zdecydowanie ten zakład za jego fachowośc terminowosc a takze obsługe... FotoSopot Polecam (2) Polecam Skutermania w Sopocie . Znają się na robocie i są cierpliwi.... jacek
POLECAM (1) Kupiłem tam skuterek polecony przez właściciela serwisu ,niezawiodłem się... Irek Konar1977 - opinia (1) Polecam - bardzo dobry i fachowy serwis. Serwisowałem Piaggio sferę z 1994... Konar1977 Zdecydowanie najlepszy salon w 3mieście (1) W koncu wybór padl na Skutermanię....i musze powiedzieć że, REWELACJA:)... mrs.froggy Bardzo zadowolona klientka :) (1) Kupiłam w Skutermanii skuterek :) Obsługa bardzo kompetentna i miła, duży... Małgosia arek - opinia (1) Mila i szybka obsluga,ceny przystepne,upusty, polecam arek Polecam (1) Dobry serwis naprawiam HONDE TRX 400 mogę powiedzieć że jest... Remik zadowolony klient (1) polecam sklep i serwis. rzeczowa obsługa w miłej atmosferze.na zakupiony w... michał Porażka (1) Tak się składa że kupiłem qłata jednej z marek które oferuje ta firma. Po... Michał