Słaba komunikacja do banina

Dlaczego jeździ jeden autobus 126 i w dostatku kursuje co godzinę? Czy naprawdę jest tak mało mieszkańców którzy poruszają się komunikacją miejską, że nie ma potrzeby aby dołożyć jeszcze jeden autobus lub zwiększyć kursy?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Słaba komunikacja do banina

wielokrotnie były petycje w tej sprawie. Gmina ma to gdzieś.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurczę, mieszkańców przybywa więc chyba mają na to pieniądze.. nie dość ze jeździ tylko jeden autobus do centrum to jeszcze, żeby dostać się z centrum o godzinie 20 to można zapomnieć, trzeba czekać jakieś 2 godziny na autobus. Trzeba w jakiś sposób zebrać dużo osób i pisac kolejne pisma lub w jakiś sposób akcje nagłośnić
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Trzeba pisać", czyli inaczej "zbierzcie się i zróbcie, ja skończę na forumowym marudzeniu"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Żeby się zebrać trzeba gdzieś napisać, czekam na poparcie w tej kwestii i chce sam wystosować pismo, ale do tego potrzebuje ludzi którzy się pod nim podpiszą. Na następny raz polecam pomyśleć zanim coś się napiszę na forum.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Trzeba chodzić i zbierać podpisy.Można taką petycję zbierać np.przy biedronce czy xawierze.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja chętnie taka petycję bym sporządził ale nie znam się na robocie papierkowej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tym roku wybory i zmiana burmistrza, ci co będą kandydowac mogą liczyc na nasze glosy w zamian za popchniecie sprawy komunikacji, trzeba ich nagabywac w tej sprawie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

I jak zwykle przyjedzie jakiś mądrala, który obieca gruszki na wierzbie i wygra. Nikt tyle nie naobiecuje co polityk przed wyborami.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak wybory niedługo tylko najważniejsze to żeby każdy poszedł na głosowanie bo to jest obowiązek nasz Polaków. A kto na kogo zagłosuje to już prywatna sprawa,dla mnie jest to prosta sprawa nie głosuje na ludzi którzy się nie sprawdzili na tym stanowisku
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A kto się sprawdził?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt

Dokładanie przez Ciebie tego samego tematu wątkami tego nie zmieni.. https://forum.trojmiasto.pl/Komunikacja-autobus-co-godzine-t797996,4,12.html

Dobre pytanie. Tez sie ciagle nad tym zastanawiam i nie rozumiem czemu Gmina nic z tym nie zrobi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wiem - brak kasy jakies 250 tys na 6 mc zwiekszenie częstotliwości

Niestety wszyscy tylko narzekają i nikt nic nie chce zrobić :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to zrób tylko nie gadaj ,ze nikt nic nie robił, mądralo. A do tej zdziwionej, jak kupowałas mieszkanie w szeregu to wczesniej nie wiedeziałas ,że autobus co godzinę jezdzi? To jest wies a nie metropolia.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Banino Osiedle Rodzinne (3 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?