Słoneczny Domek

Żłobki Opieka nad dziećmi

Borkowo, Żeglarska 2A/1

Weronika - opinia (1) Wspaniała kadra i zaplecze żłobka. Pierwszy synek z uśmiechem idzie... Weronika Mama - opinia (1) Żłobek na medal. Bardzo dużo zajęć usprawniających rozwój i samodzielność... Mama rodzice - opinia (1) najważniejszą i najcenniejszą rzeczą dla nas jest radość naszego dziecka.... rodzice
Ania - opinia (1) Fachowa opieka, wspaniałe zajęcia dla dzieci. Kameralne grupy i kochane... Ania Tata - opinia (1) Polecam za serce, które jest wkładane w rozwój każdego z dzieci. Za uśmiech... Tata Kasia - opinia (1) Polecamy wszystkim niezdecydowanym. Żłobek kameralny, fachowa opieka, dzieci... Kasia Justyna - mama maluszka. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z całokształtu żłobka. Moje dziecko bardzo się... Justyna - mama maluszka. Rodzic - opinia (1) Adaptacja nie była łatwa. Synek dużo płakał ale dzięki cierpliwości i... Rodzic Szymon - opinia (1) Fantastyczne miejsce stworzone z pasją i zaangażowaniem. Adaptacja przebiegła... Szymon Dawid - opinia (1) Bardzo fajnie organizowane zajęcia dla dzieci. Można wszystko śledzić na FB.... Dawid Renia - opinia (1) Cudowne miejsce, wspaniała opieka. Dużo zajęć sensorycznych i motorycznych.... Renia Beata - opinia (1) Do żłobka oddawałam dwójkę moich dzieci. Dziewczynki były zachwycone. Nigdy... Beata Madzik - opinia (1) Słoneczny domek to wyjątkowe miejsce, gdzie dzieci otrzymują dużo ciepła i... Madzik Jakub - opinia (1) Polecam żłobek Słoneczny Domek pod każdym względem. Opieka super, wyposażenie... Jakub Kinga - opinia (1) Cieszę się, że moja córka uczęszcza do tego żłobka. Przyjazny, kameralny,... Kinga Przemek - opinia (1) Super żłobek, fachowa opieka, bogaty wachlarz zajęć i wyposażenie. 100% na tak. Przemek Joanna - opinia (1) Polecam żłobek wszystkim tym, którzy szukają bezpiecznego, kameralnego... Joanna Zadowolona mama - opinia (1) Żłobek godny polecenia. Miła, przyjazna atmosfera. Ciocie jak i właścicielka... Zadowolona mama Żłobek Słoneczny Domek (1) Moja córka uczęszcza do tego żłobka od czerwca. Jestem bardzo zadowolona z... Małgorzata Żłobek Godny Polecenia !!! (3) Z czystym sumieniem mogę polecić ten żłobek wszystkim zainteresowanym... Kasia