Słoneczny Domek

Żłobki Opieka nad dziećmi

Borkowo, Żeglarska 2A/1

Dominika - opinia (1) Żłobek Godny polecenia ! Panie opiekujące się dziećmi przesympatyczne z... Dominika Mama - opinia (1) Świetny żłobek dla naszego malucha. Córka szybko się odnalazła w grupie... Mama Anna - opinia (1) Najlepszy żłobek na jaki mogliśmy trafić. Kameralny z indywidualnym... Anna
Bartek - opinia (1) najlepszą rekomendacją jest radość mojego dziecka kiedy widzi ciocię (nawet... Bartek Iwona - opinia (1) Bardzo jesteśmy zadowoleni z wyboru żłobka. Synek zawsze jest uśmiechnięty,... Iwona Teresa - opinia (1) Cieszymy się, że trafiliśmy na Słoneczny Domek. Koleżanka oddawała tu swoje... Teresa Malwina - opinia (1) Mieliśmy ciężką adaptacje, ale podejście opiekunek i właścicielki sprawiło,... Malwina Ala - opinia (1) Córeczka pokochała żłobek całym serduszkiem. Lubi ciocie, bardzo się rozwija... Ala Marcyś - opinia (1) Najważniejsze dla mnie jest to, że moja córeczka rozwija się w żłobku. Ciocie... Marcyś Jerzy - opinia (1) Nasza córka uwielbia chodzić do Słonecznego domku. Jest to miejsce stworzone... Jerzy Maciej - opinia (1) Najważniejsza dla mnie jest radość mojej córeczki kiedy mówię idziemy do... Maciej Kornelia - opinia (1) żłobek na medal. Panie opiekunki i właścicielka bardzo sympatyczne. Jesteśmy... Kornelia Ewelina - opinia (1) Żłobek godny polecenia Bardzo dobra opieka oraz oferta zajęć dla dzieci.... Ewelina Sylwia - opinia (1) Moje dziecko uczęszcza tam od dłuższego czasu muszę przyznać ze jestem bardzo... Sylwia Ewa - opinia (1) Żłobek z prawdziwego zdarzenia. Otacza dzieci ciepłem i profesjonalną opieką,... Ewa Magda - opinia (1) W Słonecznym Domku panuje miła i przyjazna atmosfera. Panie opiekunki dbają o... Magda Sławek - opinia (1) Profesjonalna opieka, bardzo miłe Panie opiekunki i właścicielka. Dużo zajęć,... Sławek Julia - opinia (1) To najlepszy żłobek, do którego chodziła moja córka. Przeszłość z innymi... Julia Natalia - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla maluszków. Cudowne ciocie dbające o rozwój i... Natalia Mama - opinia (1) Super miejsce z kadrą pełną ciepła i wspaniałych pomysłów na zabawy. Nasz... Mama