Słoneczny Domek

Żłobki Opieka nad dziećmi

Borkowo, Żeglarska 2A/1

Super ŻŁOBEK (1) Bardzo mila atmosfera, dzieci sa zawsze usmiechniete. Moj syn ma prawie 2... Michal Serdecznie Polecam (1) Widać jak się wchodzi, że dzieci są tam szczęśliwe - wszystkie uśmiechnięte.... Irena Świetny żłobek (1) Bardzo profesjonalna opieka. Do Każdego dziecka podchodzą indywidualnie.... Mama Zuzi
Super opieka (1) Godne polecenia. Najlepsza ocene oddaje zachowanie mojego dziecka, jest... Michal Bardzo dziękuję i Polecam (1) Dziękuję za wspaniałą opiekę nad moją córeczką, która bardzo lubi chodzić do... Ania Polecam Słoneczny Domek ! (1) Z wielkim sentymentem wspominam Słoneczny Domek na Morenie. Korzystałam z... Mama Maksa Super! (1) Nie wiem czy powinienem dodawać opinie po jednym dniu, ale naprawdę jestem w... Tata Julki Dzień matki (1) Jestem pod wrażeniem wykonania dnia matki w przedszkolu na Morenie. Naprawdę... Kochająca mama piłkarska (1) polecam słoneczny domek na ul. piłkarskiej wszystkim, moja córka uwielbia tam... zadowolona mama Wakacje i Ferie (1) Wielokrotnie zostawiałem syna w Słonecznym domku, podczas wakacji i ferii... Wojtek Zdecydowanie TAK (3) Już ponad 9 m-cy korzystamy z usług tej placówki. Nie mamy żadnych... Sylwia Gorąco Polecam!!! (2) Powiem krótko, polecam Słoneczny Domek pod każdym względem: Panie opiekunki... Tata Monika - opinia (2) Napiszę, krótko. Jestem pod każdym względem zadowolona i moja córcia również.... Monika Zdecydowanie TAK (1) Słoneczny Domek to cudowne miejsce dla dzieci. Panie bardzo lubią dzieci,... Marzena Polecam z czystym sumieniem !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki jaką zapewnia to przedszkole mojemu... Magda Baśka - opinia (1) Jestem zachwycona miejscem jakie poleciła mi koleżanka. Przedszkole jest... Baśka TYLKO!!! (1) Słoneczny Domek...To miejsce magiczne. Polecam każdemu rodzicowi-bo to my... Kamila Jesteśmy zadowoleni (1) Moje dziecko chodzi do Słonecznego Domku od 6 m-cy i jesteśmy zadowoleni.... rodzice Gorąco polecam!!! (1) Wspaniałe przedszkole, w którym dziecko czuje się bezpiecznie, jest... Monika z mężem To jest niezwykłe miejsce dla dzieci !!! (1) Do SD chodzi moja córeczka. Widzę jak się rozwija, dzięki programowi jaki... zadowolona mama