Monika - ocena (1) Bardzo polecam! Panowie są świetni w tym co robią i zasługują na więcej niż... Monika Tomek z Gdyni - ocena (1) Pan Dariusz to bardzo dobry, profesjonalny i kompetentny w swojej branży... Tomek z Gdyni Marcin - ocena (1) Solidnie, terminowo i profesjonalnie. Polecam! Marcin
Adam - ocena (1) Świetny fachowiec, właśnie tak powinien wyglądać serwis i pomoc w sytuacjach... Adam Katka - ocena (1) Profesjonalne i szybkie otworzenie mieszkania,zorganizowanie kolegi na montaż... Katka Aneta Wróbel - ocena (1) Bardzo solidny fachowiec. Polecam Aneta Wróbel Michał - ocena (1) Polecam od serca Michał Pawel - ocena (1) Szybko sprawnie i miło. Pawel Dawid Peta - ocena (1) Bardzo profesjonalny serwis, polecam Dawid Peta Marcin Dubiel - ocena (1) Nie mogę wystawić wystarczająco pozytywnej opinii na temat usług Pana... Marcin Dubiel Kacper S. - ocena (1) Efekt końcowy przekroczył moje oczekiwania - nowy zamek działa bez zarzutu.... Kacper S. Julia - ocena (1) Nie mogłam być bardziej zadowolona z usług świadczonych w sytuacji... Julia Rafał - ocena (1) Nie mogłem być bardziej zadowolony z usług świadczonych przez firmę... Rafał Justyna W. - ocena (1) Pan Leszek reprezentuje pełen profesjonalizm. Justyna W. T.M. - ocena (1) szybko i konkretnie T.M. Klientka Jasień - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pana Dariusza, profesjonalny fachowiec, drzwi piwniczne... Klientka Jasień TG - opinia (1) Pelna profeska. Wykonanie jak i montaz. TG AL - opinia (1) Pan Sergiusz jest mistrzem, w tym co robi. Poradził sobie dzisiaj z moim... AL Elżbieta - opinia (1) Czekałam tylko 15 minut na przyjazd po zgłoszeniu, trzeba było rozwiercić... Elżbieta AG - opinia (2) Bardzo kompetentny, uczciwy , a przede wszystkim skuteczny ślusarz .... AG