Otwieranie zamków Dierre (1) Normalnie nie wystawiam oceń z lenistwa, ale dzisiaj mogę z czystym sumieniem... Piotr Z-T Polecam każdemu takiego Fachowca! (1) Pan przyjechał punktualnie i otworzył moje auto bez żadnych uszkodzeń. Krystyna Polecam (1) Szybko tanio i samochód otwarty błyskawicznie Agnieszka
Polecam (1) Szybki kontakt, dojazd w ciagu 15 minut, sprawne rozwiazanie problemu. Polecam Monika Wymiana zamka (1) Wszystko przebiegło sprawnie, szybko i fachowo. Polecam Michał Profesjonalna obsługa!!! (1) Szczerze polecam. Szybki kontakt. Błyskawiczny dojazd. Profesjonalna obsługa. Karol Perfekcyjna obsługa (1) Szybka i fachowa pomoc. Polecam "tanieotwieranie" w 100%. Paulina Super firma !!! (1) Polecam tych fachowców. Szybko sprawnie i bezboleśnie otwarte auto.... Tweety Polecam! (1) Zamek w drzwiach wejściowych do mieszkania naprawiony bardzo szybko i... klient serdecznie polecam (1) Bardzo sprawna usługa - przyjazd już na następny dzień, sama wymiana zamka... AO Awaryjne otwrcie samochodu (1) Serdecznie polecam! Błyskawiczna reakcja na telefon, szybka i bezproblemowa... Adam z Gdańska Nie polecam. Arogancki, drogi i spóźniony (1) Pan opryskliwy, niegrzeczny, spóźniony o godzinę, nie bardzo potrafiący... Kasia POLECAM (1) Serdecznie polecam usługi tej firmy. Szybko, profesjonalnie,niedrogo. Dobry i... Katarzyna Wymiana zamka- SERDECZNIE POLECAM! (1) Bardzo serdecznie polecam usługi tej firmy!!! 1. Panowie przyjechali... Paulina Brak zainteresowania klientem (1) Zadzwoniłem ok 10.00 aby zapytać o możliwość naprawy zamka w drzwiach. Pani... wojtek Słowny (1) Zadzwoniłem koło 10.00 z zapytaniem czy dniu dzisiejszym jest możliwośc... wojtek Polecam (1) Szybko, sprawnie, fachowo, z dobrym kontaktem, no, po prostu ok. Szukam... joanlak Polecam tylko ta firma działa 24h w trójmieście (1) Miałem problem z zamkiem nie mogłem wejść do mieszkania a że to stało się... Kamil Szybko, sprawnie i na temat (1) Polecam. Bardzo szybki dojazd, szybkie otwarcie auta i korzystna cena Maciej Specjalista wie co robi jestem bardzo zadowolony z usługi (1) Zatrzaśnięty samochód marki bmw z jednym , jedynym zamkiem który był pół... P. B