Polecam- konkretna firma. (1) Bardzo konkretny jegomość- w przeciwieństwie do konkurencji szybko... Sebastian Polecam Pana Ślusarza z tej firmy (1) Miałam problem późno w nocy do tego w weekend, na imprezie zgubiłam klucze i... Asia Otwieranie auta (1) Zatrzaśnięte kluczyki w aucie. Pan otworzył auto błyskawicznie bez... Krystian
Jako jedyni w Trójmiecie 24h, pełen profesjonalizm, bardzo zadowolony (1) Miałem problem z drzwiami nie mogłem otworzyć kluczem, wróciłem z wyjazdu i... Krzysiek Polecam w razie zatrzasniecia klucza (1) Witam polecam tą firmę, koleś przyjechal błyskawicznie cena była do lekkiej... Patryk Brak kultury osobistej (2) Witam, odradzam korzystania z usług tej firmy. Pracownik, z którym miałam do... MD dobry fachowiec (1) Pełen profesjonalizm, szybkie rozpoznanie problemu, wytłumaczenie go... cornelius Wymiana zamka (1) Polecam serdecznie, bardzo dobry i rzetelny fachowiec. Andrzej Polecam (1) Bardzo szybki czas przyjazdu, profesjonalizm, przystepna cena. Piotr Awaryjne otwarcie mieszkania (1) Zacznę od tego, że wcześniejsi fachowcy po 3 godzinach wiercenia drzwi... Beata K. Profesjonalizm (1) Bardzo dobry i szybki kontakt, po wykonanej usłudze widać że to dobry... Kamila Znakomity gość! (1) Jeden z tych, który patrzy się na sytuację i od razu dokładnie wie co zrobić.... alsaceman Polecam (1) Szybko i sprawnie. Pan dał sobie radę z nietypowym zamkiem przy którym gość z... EW Polecam (1) Krótki czas oczekiwania, fachowa obsługa Marta Polecam! (1) Auto otwarte bez żadnych uszkodzeń. Szybko i w rozsądnej cenie. Pan bardzo... Stanisław Dorota - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, szybko i skutecznie. Cena zgodna z ustaleniami.... Dorota Agnieszka - opinia (1) Sympatyczny i skuteczny, takich ludzi należy wyróżniać Agnieszka Rewelacja ! (1) Wspaniała, fachowa obsługa za niewielkie pieniądze. Jestem pod wrażeniem i... Agnieszka ŚLUSARZ GDAŃSK (1) Bardzo dobry ślusarz, rzetelna, szybka i profesjonalnie wykonana usługa... Marzena Skuteczne awaryjne otwieranie (1) Dwa razy korzystałem z usług tej firmy. Wszystko udało się znakomicie, Pan... Tomasz z Gdańska