Grzegorz - ocena (1) Pan Dariusz zjawił się punktualnie i od razu, rzeczowo zdiagnozował problem.... Grzegorz Janek - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić firmę Lock Service! To zdecydowanie najlepsi... Janek Kinga - ocena (1) Świetny fachowiec znający sie na swojej pracy. Bardzo szybki termin i... Kinga
Benek - ocena (1) Mocna ekipa w składzie ojciec i syn. Kontakt wzorowy, profesjonalne podejście... Benek Damian - ocena (1) Szybko, profesjonalnie po ludzku. Ślusarz zwrócił uwagę na dodatkowy aspekt... Damian Tomasz - ocena (1) Świetny ślusarz i prawdziwy fachowiec! Uratował mnie przed wymianą całego... Tomasz Krzysztof z Gdańska - ocena (1) Firma spisała się na medal. Ustalono warunki usługi- wymieniono klamkę do... Krzysztof z Gdańska Sofia - ocena (1) O godzinie 22:00 zepsuł się nam zamek w drzwiach, a klucz złamał się w... Sofia Katarzyna Bodys - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szybko, sprawnie, bezawaryjne Katarzyna Bodys Iwona - ocena (1) Zgubiłam klucze do mieszkania, Pan Maciej otworzył drzwi bez uszkodzenia... Iwona Radek - ocena (1) Polecam wszystkim uczciwego Pana, który bardzo dobrze zna się na tym co robi. Radek Ryszard - ocena (1) Usługa naprawy i konserwacji zamka w drzwiach "wiatrołapu" wykonana... Ryszard G - ocena (1) Znakomicie, ekspresowo i profesjonalnie! Polecam! G ANNA - ocena (2) Jestem przeszczęśliwa. Tak ciężko w dzisiejszych czasach znaleźć... ANNA Tymoteusz Kalich - ocena (1) Pan Oleh pełna profeska. Tymoteusz Kalich Konrad - ocena (1) Bardzo sprawna wymiana wkładki w drzwiach. Polecam. Konrad Izabela - ocena (1) Dobry fachowiec, z profesjonalnym sprzętem. Sprawnie otworzył zamknięty... Izabela Maria - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie, terminowo, z kulturą i estetycznie. Maria Zofia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wymiany zamka w skrzynce na listy, szybki przyjazd... Zofia Tomasz - ocena (1) Pan Oleh Moysyuk SUPER Tomasz