Naprawdę fajne przedszkole... (2) Przedszkole z bardzo zaangażowaną i profesjonalną kadrą. Córka chodziła z... migro adaptacja dziecka (3) W placówce ujął mnie porządek, świeże powietrze, grzeczne i dopilnowane... Mama Jagoda - opinia (1) Mój sym chodzi od listopada do Smyka. Na początku płakał i chował się w... Jagoda
Wspaniała opieka (1) Synek (2,5) nie miał problemu z aklimatyzacją w Smyku (gdzie indziej bywało... Kasia Polecamy (2) Uwazam, że przedszkole jest bardzo dobre. Ma niewielki ale dobrze wyposażony... Rafał Super przedszkole (1) To super przedszkole dla maluszka. Panuje tam miła rodzinna atmosfera. Czuję... Hanna BARDZO DOBRE PRZEDSZKOLE (1) .....Jest wymalowane, czyste, schody mają poręcze. Na piętrze jest prawidłowo... zadowolona mama i dzieci Super (1) Polecam wszystkim maluchom to miejsce, jest tam bardzo przytulnie i... nina Mama Kingi ;) - opinia (1) Moja córeczka ma 5lat.Długo szukaliśmy z mężem dobrego dla naszej córki... Mama Kingi ;) Adam - opinia (1) Moja córeczka uczęszcza od miesiąca do przedszkola SMYK i oboje jesteśmy... Adam