Sokółka Zielenisz

Czy ktoś z Państwa zainteresował się tą ofertą. Cena mieszkań jest dziwnie niska, pomimo minimalnego spadku cen. Zastanawiam się czy warto wogóle wchodzić w tą sprawę, bo możliwy jest zwrot sytuacji i wielkie rozczarowanie.
Do tego, sporo naczytałam sie uwag pod adresem Hossy i w takim razie nasunęło mi się pytanie, czy są jeszcze jacyś uczciwi deweloperzy , którym zależy na kliencie?
Zaczynam mieć mieszane uczuci co do Hossy, choć oferta mieszkań na prawdę jest ciekawa... i lokalizacja jest dla mnie idealna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sokółka Zielenisz

www.osiedlesokolka.yoyo.pl

Bardzo fajna strona - jest tutaj dużo przyszłych mieszkańców tej inwestycji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

o i tu jeszcze był wątek.

http://forum.trojmiasto.pl/Czy-Hossa-to-pewny-Developer-t24985,1,55.html

byłam w Hossie aby zarezerwować sobie dwa najtańsze wtedy mieszkania. na każde z nich było po minimum 5 osób chętnych. już dwa tygodnie temu pani w Hossie powiedziała mi, że u nich nie ma żadnego kryzysu i że ceny od Lutego chyba wzrosną. na stronie nic nie jest uaktualniane więc jest spora szansa, że wszystkie mieszkania są już tam wykupione. chociaż byłam w kolejce do dwóch mieszkań, zostały już one podobno wykupione. proponuje najpierw nawet z czystej ciekawości przejść się do Hossy i zobaczyć czy wstępnie interesujące Ciebie mieszkanie jest jeszcze na sprzedaż.

Inne tematy z forum

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (414 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

gdzie jupujecie materiały budowlane? (10 odpowiedzi)

Hej, gdzie kupujecie materiały budowlane? Interesuje mnie YTONG 24, stal, gdzie mają interesujące...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...