Sono-Expert

USG Ginekolodzy Neurolodzy

Pruszcz Gdański, Obrońców Poczty Polskiej 4/2

Kompleksowe podejście do pacjenta (1) Byliśmy z teściową u dr Zofii Michalskiej jest to człowiek wspaniały wszystko... synowa Teresy S. Bezbolesne założenie spirali (1) Miałam 4 raz w życiu zakładana spiralę i po raz pierwszy odbyło się to bez... Ania H PRZEDE WSZYSTKIM UPRZEJMOŚĆ I DOSKONAŁA ORGANIZACJA (1) Jest to chyba jedyne miejsce, w którym miałam okazję zetknąć się z prawdziwym... Kasia
Polecam (1) Gorąco polecam,ma świetne podejście i zna się na rzeczy ,jest... Kinga choroby wątroby,hepatolog dr Michalska (1) Przychodnia na wysokim poziomie, Pani doktor najwyższy poziom wiedzy ale... córka pacjentki najlepszy neurolog (1) Kompetentna, uprzejma, poświęcająca pacjentowi odpowiednio dużo czasu,... Monika C. dr Neurolog (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty moja mama została zdiagnozowana u Pani... Magdalena Szymańska POLECAM!!! (1) nigdzie nie spotkałam się aż z tak wspaniałą obsługą! zawsze można liczyć na... Angelika urolog z powolania (1) korzystalem z uslug poradni urologicznej.jestem bardzo zadowolony.niesamowita... marian.d DR Pankau dziękuje serdecznie (1) Świetny lekarz świetne prowadzenie ciąży waga dziecka zgadzająca się co do... Ilona Ciosek polecam klinike (1) usg kolana ktore mialam zrobione bylo tak profesjonalnie ze posluzylo do... Karolina z Helu dziękuje za wszystko (1) Jestem szczęśliwa że trafiłam do takiej kliniki .Trafna diagnoza została... M.M Polecam, bo warto (1) Jest ciepło, czysto i miła atmosfera. Sprzęt solidny i nowoczesny. Ja akurat... Denis Polecam przychodnie (1) jednego dnia wykonane usg piersi następnego biopsja.wynik niestety... Anna POLECAM (1) MIAŁAM PROBLEM ZE ZNALEZIENIEM PIELĘGRNIARKI KTÓRA ZROBIŁABY MI 10 ZASTRZYKÓW... ALEKSANDRA P. Pan Maciej Pankau - ginekolog (1) Zachęcam wszystkich do korzystania z usług Sono Expert! Wspaniała obsługa,... iwona Polecam (1) Polecam tą przychonię każdemu. Zostałem wysłany specjalnie przez lekarza z... Cezary C. Bardzo dobra przychodnia, miła obłluga (1) Przychodnia zadbana, czyściutko, obsługa przemłla a badanie profesjonalnie... Mama Kubusia W pełni profesjonalny gabinet. (1) Gorąco polecam wszystkim pacjentom którzy muszą wykonać usg. Lekarz który... alicja :) (1) Już dwa razy w ciągu miesiąca skorzystałam z usług kliniki i szczerze mogę... :)