Sono-Expert

USG Ginekolodzy Neurolodzy Proktolodzy

Pruszcz Gdański, Obrońców Poczty Polskiej 4/2

Pan doktor Maciej Pankau (1) Jestem wielce zaskoczona,że jeszcze są na tym świecie ludzie których obchodzi... BARBARA Dziękuję Panu doktorowi Goczewskiemu (1) We wtorek w przychodni Sono Expert w Pruszczu, miałam badanie usg tarczycy.... wdzięczna pacjentka Dziękuję lekarzom z Sono Expert (1) Chciałam serdecznie podziękować lekarzom z Sono Expert. Miałam od jakiegoś... kalenda
Bardzo polecam! (1) Jestem w szoku, że jeszcze są tak uczciwi ludzie. Dnia 21 grudnia miałem... rodzic kompetencja i wiedza (1) Byłam drugi raz w przychodni z moim dzieckiem i jestem zachwycona.Jedyna... matka dziecka Rewelacja (1) Byłam tam u ginekologa i jestem pod wrażeniem, powiadomiłam już o tym... zadolowona:) Jestem bardzo zadowolona (1) Lekarz który poświęca uwagę i umie wysłuchać, Pani doktor oprócz troski... Teresa dr Czarniak (1) Super lekarz.Polecam go w 100 %.Cudowne podejście do dzieci. Karolina zdecydowanie polecam. (1) Całościowo profesjonalne podejście personelu do pacjenta, jego rodziny i ich... rodzic pacjenta Dr Świętoń (1) Super lekarz Mielonka dr świętoń (1) Super lekarz !!! Profesjonalizm w każdym calu. a