Sono-Expert

USG Ginekolodzy Neurolodzy Proktolodzy

Pruszcz Gdański, Obrońców Poczty Polskiej 4/2

Serdecznie polecam (2) Profesjonalne,indywidualne podejscie do pacjenta,wyczerpujace informacje oraz... Oksana Mardofel Super (1) Tak jak wyżej, bardzo profesjonalne podejście. Lilia dr MACIEJ PANKAU, ginekolog (8) "Kiedy stajesz koło mnie i mówisz, że dam sobie radę, tak też się dzieje"... Anna Mazurek
Gorąco polecam (1) Trafiłem do doktora na USG z bólem łokcia i drętwieniem palców. Doktor... Adam Najlepszy specjalista w usg (1) Miałem problem z kolanem byłem rezonans miałem umówiony na 10.04 wcześniej... M.D. Opinia na temat specjalistów z Sono-Expert (1) Zgłosiłem się do dr Michalskiej ze stłuszczeniem wątroby,miałem też wysoki... Piotr Usg w domu pacjenta dr Goczewski (1) Korzystalismy z usług dr Marcina Goczewskiego, usg miał teść, na wizycie... K.N usg kolan (1) Badanie wykonane profesjonalnie sprzęt wysokiej jakości, bardzo dziękuje dr... Beata Wdzięczny pacjent z Oliwy (1) Byłem kilka razy u Pani dr Michalskiej, w tym raz z żoną. Zaskoczyło mnie... Pacjent z Oliwy Angelika - opinia (1) Fachowa szybka obsługa zawsze jak najwygodniejsza dla pacjenta,bogata oferta... Angelika SonoExpert (1) Pani Małgosiu bardzo dziękuję za wszystko a Państwu polecam tę klinikę Kinga Medycyns Estetyczna (1) Miałam wykonywany zabieg zamykania naczynek na twarzy i na nogach.Już po... G B Polecam (2) Od pewnego czasu mam problemy z lewym kolanem. Często ból był nie do... Jurek Zdecydowanie polecam :) (1) Bardzo fachowa obsługa, przystępne ceny i miła atmosfera. Pani Doktor Zofia... Dawid D wysoki poziom w usg (1) Miałam robione usg kolana u dr Goczewskiego, opis dokładny mój ortopeda był... Lutka Bardzo ludzkie podejście do pacjenta. (1) W Sono-Expert nie ma najmniejszego problemu z umówieniem się na wizytę, czy z... M.W urolog (1) jestem bardzo dawodolony z wizyty, koszt nieduży a w cenie usg na dodatek od... michał urolog (1) leki okazały się skuteczne, doktor wszytsko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia... angelika neurolog i endokrynolog super (1) byłam w tej przychodni jak na razie u dwóch specjalistów ale planuję też... Karolina Dr Marcin Goczewski i nieoceniona pomoc Pani Malgorzaty (1) To jedyne miejsce, w którym miałam okazję zetknąć się z prawdziwym... M.R.