Kupiłem tu 4-tomową "Historię Pomorza" pod red. Gerarda Labudy (1) Pani Regina to ikona sopockiego rynku antykwarycznego, przy tym osoba... Pasjonat literatury Świetne miejsce (1) Bardzo polecam to miejsce, mają naprawdę chyba każdą książkę, ceny... Irmina Polecam! (1) Bardzo dobry antykwariat! Znalazłam wiele książek potrzebnych mi na kurs... Alina
Biały kruk ! (2) Nie ma już takich miejsc, gdzie nowe książki dostaje się w cenie makulatury,... Kubeł Polecam!!! (1) Duży wybór książek, miła obsługa. Nie było pozycji którą jestem... Polecam ulubiony (1) Mój ulubiony i zdecydowanie najlepszy antykwariat w jakim bywałam. Szczerze... E. Marta - opinia (1) Super obsługa i duży wybór książek od podrecznikow do książek... Marta Rewelacja (2) Mój ulubiony antykwariat w Sopocie, dostałam tam prawie wszystko czego... Ela BEZPROBLEMOWO (1) Chciałam sprzedać zbędne książki z domowej biblioteczki. Dzwoniłam do wielu... paulinas Profesjonalizm i Uśmiech (1) Tak w skrócie można powiedzieć o tym Antykwariacie. Z prostej przyczyny,... Łukasz Magiczne miejsce z książkami (1) Wspaniałe miejsce, a osoby, które tam pracują, doskonale znają się na... Maria antykwariat (1) od kilkunastu lat zaopatruje się w książki w antykwariacie prowadzonym przez... józef sawicki Polecam (1) Gorąco polecam. Miło i sympatycznie.Profesjonalna obsługa. A przede... Ada Flawless Victory (1) Polecam! Przemiła obsługa przede wszystkim. Jak przychodzisz często to można... Dariusz Porządny antykwariat! (1) Ceny dla ludzi i jest z czego wybrać. Kupowałam książki dla moich maluchów i... Ada Polecam (1) doświadczenie i profesjonalizm .polecam zakupy w SAiK, www.sopocki.osdw.pl Sopocianin Polecam (1) Nareszcie zapełniona luka na rynku! Przemiła obsługa cechująca się... G