Plusy i minusy (2) Zacznę od minusów. Okropne ceny. Czy remontowany obecnie Merkus, czy Jaś, czy... Gren Jest dobrze, a moze być lepiej (2) Na ogół nie jest żle.Sklepy spełniają swoje zadanie.Tylko ceny w Merkusie... Mateusz Życie na tym osiedlu... (3) Osiedle - typowe blokowisko noclegownia. W tej dzielnicy bardzo często... wielki pan i władca
Chyba dużo się zmieniło, od poprzednich opinii (1) Zupełnie nie rozumiem opinii zamieszczonych wcześniej. Niszczone samochody?... Rafał z Brodwina Szukam Pani Janiny! (1) Witam mam na imię Asia, ostatnio będąc na wakacjach w Sopocie spotkałam... asiok0592@tlen.pl jeszcze balkony (1) Ogolnie jest dobrze.Okolica przepiekna i obecna Administracja robi wiecej jak... Mateusz Mieszkam tu prawie od urodznia i nie zamierzam się przeprowadzać :-) (1) Plusy: - Malownicze położenie wśród lasu. - Bloki po ociepleniu prezentują... B po części do Sebastian (1) Osiedle bardzo ładnie położone. Niestety bloki stare, instalacja, kanalizacja... Dawny Brodwinianin Kaja - opinia (1) Mieszka się tu naprawdę SUPER ! ! ! Kaja OPINIA (1) bardzo zła komunikacja 187 kończy trasę bardzo szybko. 177- teraz zrobili tak... Sebastian BRAVO BROADWAY! (1) Mieszkam na tym osiedlu z rodzicami od 1976r--jest super!--teraz... zoppotBOY Super osiedle (1) Najlepsze osiedle które po ociepleniu bloków jest coraz ładniejsze Tomek a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser Brodwino (1) Ja, urodzona gdynianka mieszkam tu od 1976 roku. Przez pierwsze lata "u nas"... Teresa a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser ja tez tesknie... (1) je tez tesknie za moim ukochanym brodwiem... tylko w chwili obecnej dzieli... karola Kocham to osiedle i ......tęsknie za nim (1) Tak to prawda...i gdyby tylko moj mąż się zgodził to wróciłabym .Bo tak... Barbara Spokojne, czyste osiedle (1) Mieszkam tu od 2 lat, wczensiej mieszkalam na kamionce dolnej zdecydowanie... kate