Polecam (1) Zdałam za pierwszym razem. Instruktor był miły, spokojnie wszystko... Agata Ale fajnie (1) Chciałem powiedzieć że kiedy przeczytałem w ogłoszeniu że jest chillout... Mucha Super! (1) Wykupiłam w tej szkole dodatkowe jazdy po koljnych nie zdanych egzaminach.... Hania
MEGA!!!!!!!!!! (1) Po prostu mega bo: mega......profesjonalnie mega..... atmosfera w trakcie... kasia Gorąco polecam:):):) (1) Lepszego przygotowania do egzaminu miec nie mogłam! Zdałam za pierwszym... Kaśka POLECAM!!!! (1) Jeżeli chcesz zdać egzamin na prawo jazdy to warto rozpocząć naukę z Sorriso!... Karolina Pełen wypas! (1) Zdałem właśnie egzamin za pierwszym razem i powiem szczerze wiem dzięki komu... Arek jestem zadowolona:)) (1) rzeczywiśćie zdałam za pierwszym razem egzamin, zajecia mogłam sobie... olcia o szkole (1) Szkola jest rewelacyjna, instruktorzy tez najwyzszej klasy. Dzieki nim zdalem... Damian Polecam (1) Tu można liczyc przede wszystkim na miłą, ciepłą i rodzinną atmosferę.... 28 polecam! (1) polecam ta szkołe wszystkim tym ktorzy chca dobrze nauczyc sie jezdzic pod... kachna Super! (1) Wziąłem w Sorisso kilka dodatkowych jazd i dowiedziałem się o mojej jezdzie... sgr Sorriso i tylko to!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! Polecam gorąco tą szkołę!!! Atmosfera jest... Gonga uśmiechniete SORRISO :) (1) nadal jestem kursantka.... i co wazne zadowolona kursantka.... nauka... kursantka Hajdiii! jupi!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!! jestem baaardzo szczęśliwa:D fantastyczni... wdzięczna kursantka rewelacja (1) witam :) bylem uczniem pana Boguslawa i zdalem egzamin za 1 razem!! od... Michał Emilia Kucharska - opinia (1) Szkoła naprawdę godna polecenia ! Bardzo profesjonalna nauka a przy tym miła... Emilia Kucharska Ania - opinia (1) szkola naprawde spoko, fajny klimacik, bezstresowo- polecam Ania Gorąco polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolony, rewelacja. Zdałem egzamin za pierwszym razem i w... Michał S. Monika - opinia (1) Świetna szkoła nauki jazdy. Polecam! Monika