Profesjonalizm na luzie :) (1) Zarówno kurs teoretyczny jak i praktyczny odbyły się w bardzo przyjemnej... Sebastian S. Super szkoła! (1) Cieszę się jak gwizdek!!!!!! Zdałam za drugim razem. Jeszcze w to nie wierzę.... Barbara Pablo - opinia (1) Zdane za pierwszym razem:]. Polecam Pablo
Polecam -naprawdę warto tu się zapisać (2) Zdałam !!!:).Cóż może nie za pierwszym razem ale trzecie podejście... Alicja Dorota - opinia (1) bardzo przyjazna szkoła.przystojna, młoda i pomocna kadra (pozdrowienia dla... Dorota Najtaniej i najlepiej! (1) Instruktorzy z Sorriso sprawiają, że pierwszy kontakt z samochodem jest... Kamila Jak najbardziej polecam! (2) Co tu dużo pisać - wszystko super. Zdałam za pierwszym podejściem. Pozdrawiam... gardenka Polecam! (2) Przyznaję się - po kursie w tej szkole i 2 miesiącach czekania na egzamin... Michał Budzich kursant (1) zdalem za pierwszym razem,polecam wszystkim sorriso naprawde super ucza wiedzmak Sorriso= uśmiech:) (1) Jak najbardziej polecam. Centrum Gdańska- zajęcia, trasy podobne do tras... puma JAK SORRISO TO TYLKO INSTRUKTOR MAREK!!!!!! (1) mily, spokojny, mlody instruktor nawet z blondynki zrobi kierowce!!!! Lekcje... Kasia zdałem za pierwszym razem (1) uczył mnie jeżdzic Krzysiek nawet nieżle się nauczyłem bo zdałem za pierwszym... JUREK szkoła marzeń (1) Dzięki "sorriso" zdałam za pierwszym razem:] Instruktorzy mają dużo... Aga zdałam!!!!! (1) Wzielam dodatkowe godziny w sorriso u instruktora o imieniu Marek bardzo... Ola zdałam za pierwszym razem (1) super mam te nerwy już z głowy.Jest to zasługa w dużej mierze mojego... ola że zdałam? (2) yyyy bo właśnie zdałam za pierwszym razem i sama nie mogę w to uwierzyć, ale... Hajdi Polecam wszystkim (2) Bardzo fajna szkoła, dobrze umiejscowiona w centrum, miła atmosfera, dobry... Tomek Warto:) (2) Brałam tylko lekcje dodatkowe, ale wiem ze dużo mi pomogły.Dziekuje za dobre... Marzena Jestem zadowolona! (1) Zmieniłam szkołe z MAXELa na Sorriso i jestem bardzo zadowolona. Moim... Dorota Gorąco polecam ten ośrodek (1) Korzystałam tylko z dodatkowych lekcji praktycznych, a szkoda bo warto w tym... Baśka