Goraco polecam. (1) Cudowny klimat i piękny wystrój. Obsługa i jakość usług na najwyższym... klientka polecam wymagajacym (1) bylam w spameedzie na zabiegu na twarz. bardzo mila atmosfera, pani... zadowolona Rewelacja! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Kontakt mailowy jak i telefoniczny... Ania
Polecam na Walentynki (1) Jestem stałą klientką Spameedu od ponad roku i jestem bardzo zadowolona ze... Ania Zdecydowanie polecam (1) Profesjonalna obsługa, urozmaicona oferta, usługi na wysokim poziomie,... Majka Zdecydowanie Pan Robert fryzjer (1) Pan Robert jest bardzo zdolnym fryzjerem. Ma zmysł artystyczny. Świetne... zadowolona klientka Warto się tam wybrać! (6) Salon Spameed jest miejscem niezwykłym.. Cudowny,profesjonalny personel ktory... Anka ZDECYDOWANIE najlepszy salon w Trójmieście! (9) Jestem fanką zabiegów spa, korzystałam z ofert różnych salonów w Trójmieście... Fuschia cuuuudowniiiieeee!!!! (1) polecam wszystkim! pełen profesjonalizm i cudowne efekty po bhs!!! Ewka Polecam (1) Goraco polecam, miła i profesjonalna obsługa . Zawsze korzystam będąc w... Lusia Super..:) (1) Polecam..super masaż,rzęsy oraz extra fryzjer!! Monika Wszystko ok!!! (1) Odwiedziłam ten salon urody po raz pierwszy i jestem oczarowana. Na pewno... kasiula Miło i profesjonalne (1) Bardzo miła obsługa chętna do udzielania wszelkich odpowiedzi, salon oferuje... Monika Zabieg na twarz :) (1) Tydzień temu powtórzyłam zabieg oczyszczania twarzy w Spameedzie , Pani... Karolina warto odwiedzić to miejsce (1) Jest bardzo miła atmosfera, miałam wspaniały zabieg z najnowszej linii... Izabela Gosia - opinia (2) z salonu kosmetycznego po peelingu kawitacyjnym wyszłam z popękanymi... Gosia Byłam zadowolona z usług, ale obecnie jest za drogo :-( (1) Po ostatniej masakrycznej podwyżce wszystkich cen z pewnością się już nie... zdziwiona klientka SALON GODNY POLECENIA (1) KORZYSTAM KILKA MIESIĘCY Z RÓŻNYCH I WIELU ZABIEGÓW, STRACIŁAM KILKA... KASIA Zawsze polecam (1) Panie Adrianie- to co Pan opisuje to naturalna konsekwencja oczyszczania.... Ewelina POLIGON NA TWARZY !!!!!! (1) Korzystałem z usług Salonu kosmetycznego Spaameed 23.07.09.. Na początku... Adrian