Gdy chcesz się poczuć dopieszczona (1) Wybrałam się do Spameed, gdy odwiedzałam Trójmiasto. Koleżanka rekomendowała... Justi i tak i nie... (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Panią, która wykonuje makijaże (niestety nie... ewa RAJ NA ZIEMI (1) Dziwia mnie niektóre niekorzystne komentarze na temat spameed...Sa bardzo... Hanna Cydejko
Trzymajcie sie od tego miejsca z daleka! (5) Na początku czerwca udałem sie do tego salonu na zabieg zagęszczania rzęs. To... Zawiedziona Masaż klasyczny - polecam :) (1) Skorzystałam z masażu klasycznego u Pani Joli. Bardzo polecam! Miałam sporo... Paulina Wereszko Super pedicure (1) Pani Asia sprawiła, że czułem się komfortowo i bezpiecznie w jak mi się... Andy polecam (1) polecam Panią Anię. brwi piękne. dziekuje zadowolona Świetne brwi (1) Jakiś czas temu zrobilam sobie brwi permanentne w tym spa i sa rewelacyjne.... Monika Rewelacyjne masaże (1) Mam siedzącą pracę i stąd moje problemy z bolącymi plecami. Masaże z których... Ania makijaz permanentny (1) super brwi!!! dziekuje Becia PANI ANIA (1) U TEJ PANI BYŁAM KILKAKROTNIE. UWAŻAM,ŻE JEST FENOMENALNA. MASAŻ W JEJ... ELIA Monika - opinia (1) ostatnia wizyta wiązała się z fryzurą i makijażem ślubnym- zarówno upięcie... Monika Depilacja (1) Robiłem depilację pleców u pani Ani.Szybko,sprawnie i o dziwo... Robert Pan A. - opinia (2) Byłem w tym salonie na masażu twarzy z maseczką algową. Masaż boski i bardzo... Pan A. Mikrodermabrazja (1) Cóż zabieg cudowny, wyszedłem zrelaksowany na maximum moich wrażen... Pan PIOTR Super! (1) Super salon kosmetyka i fryzjerstwo pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona... Zadowolona Polecam to miejsce (1) Jestem klientką od dłuższego czasu i bardzo sobie chwalę.Korzystam z zabigów... Barbara Chmielewska Dla duszy i dla ciala (1) Wspaniala obsluga! Profesjonalny personel! Nie mieszkam juz w Gdansku , wiec... Beata pełen relax (1) Juz od samego wejścia czuć pozytywne wibracje w tym spa. cisza, spokoj i... ola Nie mam zdania (3) Nie mam zdania co do tego jakie zasady panują w tym miejscu... Znajoma,... Jolanta