super - jak zawsze (1) DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM. Przed ślubem zgłosiłam się do tej Kliniki i bardzo się... Angelika Mrowińska udany wieczór panieński (1) Spędziłam z koleżankami część swojego wieczoru panieńskiego, skorzystałyśmy z... Martyna POLECAM :) (1) Serdecznie polecam - miła i bardzo profesjonalna obsługa, duża elastyczność i... ABR
wspaniały Dzień Matki (1) Dostałam od syna zaproszenie na zabiegi w Państwa Klinice. Chciałam bardzo... Hanna Wosk i henna rzęs... (1) ...byłam na w/w zabiegach u Pani Kosmetyczki - bardzo miła i muszę napisać,... Magda MIŁE ZASKOCZENIE (1) Kupowałam zaproszenie na prezent dla bliskiej osoby, jeszcze nie skorzystała... Magda Polecam gorąco (1) To była moja pierwsza wizyta w tego rodzaju miejscu i przyznaję, że jestem... Dorota z przyjemnością polecam każdemu (1) korzystałam z wielu usług: dermatologicznych (pozbyłam się brzydkich bruzd i... Iwona trochę zmian (1) widzę że zaszło tu parę zmian, niestety niektóre na niekorzyść, zmieniła się... klientka Polecam (1) Przyjechałam po 3 latach na prawie trzy tygodniowy urlop do Polski, na którym... Monika Nasza rocznica ślubu (1) Spędziliśmy z mężem naszą siudmą rocznicę ślubu w Spameedzie, były... Marta i Karol KO - opinia (1) same plusy!!! no poza miejscem parkingowym;) Naprawde profesjonalne zabiegi... KO Można być zadowolonym (1) Nowa, doskonale wyposażona klinika urody, praktycznie nie można wyjść... Anna Gorąco polecam ! (1) Nareszcie profesjonalny salon piękności, w którym wszystko co związane z... MN Beczkowski - opinia (1) korzystalem z masazu,fryzjerstwa,kapieli w kapsule,mikrodermabrazji.Moje... Beczkowski Machala - opinia (1) Sehr proffesionel,nett und freundlich!Auf jedem Fall weiter zu emphelen!Die... Machala