Kasia - opinia (1) Wspaniała robota! Mój narożnik w stanie agonalnym wygląda jak nowy. To samo z... Kasia Mirosława - opinia (1) Polecam !!! Super efekty bardzo profesjonalna firma. Mirosława Bartek - opinia (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie. Efekt super! Stare plamy na tapczanie i... Bartek
Joanna - opinia (1) Polecam !!! Rewelacyjnie pachnąco czysto szybko i w dobrej cenie. Joanna Patryk - opinia (1) Pan Szymon jest fachowcem punktualnym i profesjonalnym. Przed wykonaniem... Patryk Anna - opinia (1) Perfekcyjnie zrealizowane zamówienie, w bardzo miłej atmosferze. Anna Monika - opinia (1) W dniu dzisiejszym skorzystałam z usług Specjalistyczne czyszczenie. Do... Monika Janusz - opinia (1) Polecam. Bardzo dobry efekt. Jestem zadowolony Janusz MSC - opinia (1) Wykazaliście się Państwo ogromnym profesjonalizmem i spokojem stawiając czoła... MSC Zadowolony - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalnie wszystko czysto. Bardzo polecam. Zadowolony Michał - opinia (1) Polecam Super firma. Profesjonalny sprzęt piorący i mnóstwo środków. Jestem... Michał Luiza - opinia (1) Polecam! Kanapa wyczyszczona idealnie, bez żadnych zastrzeżeń, wygląda jak... Luiza Tomasz - opinia (1) Super obsługa i extra jakość. Kanapa wygląda jak nowa! Tomasz Łukasz - opinia (1) Czerwone wino usunięte z narożnika w salonie! Klasa, polecam Łukasz Nikolas - opinia (1) Rewelacja!!! Okna czyste pełen błysk prane krzesła rownież rewelacja. Polecam Nikolas Kudlaty - opinia (1) Juz drugi raz korzystalem z uslug tej firmy i drugi raz jestem zadowolony.... Kudlaty Katarzyna - opinia (1) Gorąco polecam.Moja kanapa wygląda jak nowa.Pełen profesjonalizm. Panie... Katarzyna MD - opinia (1) Bardzo polecam. Super podejście do pracy, bardzo miła obsługa a meble po... MD Antonina - opinia (1) Polecam Specjalistyczne czyszczenie, pełen profesjonalizm, efekt widoczny od... Antonina Joanna - opinia (1) Polecam!!! Profesjonalna firma są bardzo skuteczni pracowici i uczciwi.... Joanna