Izabela - opinia (1) Okna wymyte na błysk. Cena przystępna . Termin dogodny. Miła obsługa. Izabela Izabela - opinia (1) Dokładnie , sprawnie , cena przystępna . Jestem bardzo zadowolona. Izabela Monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm Pana Szymona, jestem bardzo zadowolona ze zrealizowanej... Monika
Jakub J. - opinia (1) Korzystaliśmy z usług Pana Szymona już trzykrotnie i za każdym razem byliśmy... Jakub J. Anastazja - opinia (1) Zamówiłam pranie tapicerki, i jestem pod wrażeniem Bardzo Dziękuję Panu... Anastazja Szymon - opinia (1) Dywan i kanapa jak nowe. Serdecznie polecam! Szymon Sawik - opinia (1) Już myślałem, że mojej kanapy nic nie uratuje. Pan Szymon wjechał do naszego... Sawik Marta - opinia (1) Profesjonalna obsługa, kanapa wyczyszczona szybko i dokładnie, wyglada jak... Marta Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam usługi wykonywane przez Pana Szymona. Bezproblemowe umówienie... Sylwia Pawel - opinia (1) Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Kanapa odzyskała świeżość, usunięte... Pawel Barbara - opinia (1) Polecam serdecznie, fachowa obsługa Barbara Marta - opinia (1) Wizyty umówiona praktycznie na następny dzień. Pan Szymon bardzo miły i mówi... Marta karol - opinia (1) jestem bardzo zadowolony z czyszczenia dywanów oraz łóżka i foteli. samo... karol Roman - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z czyszczenia dywanu przez Pana Szymona. Jakość... Roman Beata D - opinia (1) Panie Szymonie ,dziękuję, kanapa i dywan pachną i wyglądają jak nowe(do... Beata D Beata D - opinia (1) Pan Szymon niezwykle miły człowiek,sprawnie i szybko wyczyścił nam kanapę i... Beata D Julia - opinia (1) Pralismy meble, które byly mocno używane przez małe dzieci, efekt super!... Julia Kasia - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i dokładnie. Wysoka kultura osobista. Polecam do domu i... Kasia Marta - opinia (1) Bardzo polecam tą firmę, prosiliśmy o mycie okien oraz pranie kanał i mebli z... Marta Adrian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi czyszczenia tapicerki i dywanu.... Adrian