Sphinx

Restauracje

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Fatalna obsługa (1) Niski kelner obsługujący zewnętrzne stoliki kpi sobie z klientów. Może... niezadowolony Maja - opinia (1) Byłam dziś na obiedzie. Obsługa w tym lokalu jest fatalna. Zamówiłam duży sok... Maja Jedzenie tragedia (1) Zamówiliśmy rosół oraz shormę. Kaplica. Kiedyś Sphinx to była dla mnie... Adam
bezczelny kelner w czarnej koszuli (2) chcielismy cos przekasic z cala rodzinka w niedzielne popoludnie. bylismy tu... wściekły Nie polecam. (1) Zamówiłam Shaormę z sałatką"ale feta". Było nie jadalne. Kurczak stary,... Marta Nie polecam! (1) zgadzam się z poprzednią opinią, że to nie jest dawny Sphinx! Chcieliśmy... bebele Klapa (1) Przyszedłem na szybki obiad, śpieszyłem się. Czekałem kwadrans na kelnera,... klient Brak słów! (1) Pierwsza moja wizyta to kilka dni po otwarciu.Niedociągnięcia w obsłudze,brak... Emilia Tragedia!!!!!!!!!!!!!!!! (5) Wpadłem ze znajomymi wieczorem godz. 20.20 wyskakuje jakiś niski grubas... Michał pełna profeska (1) Panowie się mocno nudzili, widziałam jak sprzątali, poganiał ich facet w... Smakoszka STAŁY KLIENT --zawiedziony - stracony szkoda :( (1) Gdzie ten sphinx z dawnych lat ??? Shoarma ---> PO PROSTU TRAGEDIA MIĘSO... Stały były bywalec Bezczelność (1) Zawitałem do sfinksa w alfie całkiem przypadkowo , bo byłem na zakupach ,... Pisak super rybka :) (1) późny obiad po zakupach. sporo ludzi. obsługa fachowa, przyjazna. zmówiłam... Ines NIGDY WIĘCEJ... (1) PO PROSTU TRAGEDIA MIĘSO SPALONE,TWARDE,NIESMACZNE SURÓWKI GOTOWE TAKIE JAK... ASIA jestem zadowolona (1) Sphinks - ALFA Milo i sympatycznie! Ceny za jedzenie jedynie mogłyby być... Marti Polecam! (1) Odwiedziliśmy spinxa przypadkiem ale jestem bardzo zadowolona. Byliśmy z... axs Obsługa raczej słaba (1) Obsługa kelnerska pozostawia wiele do życzenia. Odwiedziliśmy lokal... Agnieszka