Sphinx

Restauracje

Gdańsk, Kołobrzeska 41C

Julia - ocena (1) bardzo dobre jedzenie i obsłużyła mnie Pani Wiktoria Julia Małgosia - ocena (1) Miło, przyjemnie i bardzo smacznie Małgosia Julia - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa pani Julii, polecam Julia
Gość restauracji - opinia (1) Stary dobry Sphinx ! Obsługa bardzo miła I pomocna, dania smaczne i bardzo... Gość restauracji Marianna - opinia (1) W restauracji Sphinx najlepsza jest obsługa. Wystrój tej w CH Alpha jest... Marianna Porażka (1) Była to pierwsza i zarazem ostatnia wizyta w Sfinksie, absolutne... ... Przykra p. Menager ... (1) Chodzę do tego sphinxa prawie co tydzień , zawsze przy tym samym stoliku i... Były staly klient Miła obsługa (1) Ostatnio razem z rodziną z okazji Dnia Dziecka wybrałam się z dzieciakami i... Katarzyna Nie takie potrawy jak w menu (1) Wybraliśmy półmisek dla 2 osób , a tu prosze mało mięsa , sprawdzamy w menu a... Ania KATASTROFA (1) Wielokrotnie jadłam w tej restauracji, zawsze było wszystko ok. Dzisiaj... ja Zero kultury. (1) Totalne dno niestety. Szukałem restauracji w której mógłbym jeść codziennie,... Andrzej SUPER (1) Przystepnosc cen super,klimat i nastroj jaki panuje w restauracji super... Kozakiewicz Jakaś Żenada. (1) Nd. 06-10-13 godz. 18:30 Powitanie Klienta/Gościa: Pozostawia wiele do... Cezar Tragedia (1) Czas oczekiwania na jedzenie ok. 20 minut. Po czym dostajemy jedzenie w... monia Sympatycznie, miło, profesjonalnie (1) Byliśmy razem z mężem i dzieckiem w zeszły wtorek na zakupach i zaszliśmy do... Mirka KELNERZY ALFA CENTRUM (2) Ja sie zwracam z gorącą prośbą do właściciela. Bo kelnerzy to jest jakaś... Adrian Fatalna obsługa (1) Niski kelner obsługujący zewnętrzne stoliki kpi sobie z klientów. Może... niezadowolony Maja - opinia (1) Byłam dziś na obiedzie. Obsługa w tym lokalu jest fatalna. Zamówiłam duży sok... Maja Jedzenie tragedia (1) Zamówiliśmy rosół oraz shormę. Kaplica. Kiedyś Sphinx to była dla mnie... Adam bezczelny kelner w czarnej koszuli (2) chcielismy cos przekasic z cala rodzinka w niedzielne popoludnie. bylismy tu... wściekły